2012. december 29., szombat

Essence: I'm Bluetiful - Review

Eszembe jutott, hogy a blogon még konkrétan nem is esett szó a megújult Colour&Go lakkokról. Ez talán annak is köszönhető, hogy valahol a szívem mélyén én sem vagyok egészen elégedett velük. Talán erre a legnagyobb bizonyíték az, hogy a megújulás óta összesen csak 3 színt szereztem be (ráadásul ebből 2 ajándék volt). Azért van néhány árnyalat még ami tetszik, de egyiknél sem éreztem azt, hogy ezt nekem azonnal meg kell vennem mert annyira szép. Ez a piszkoskék, ezüst csillámos valamiért mégis hazajött velem.


Azért persze nem olyan rosszak ezek a lakkok. Ez a példány nagyon szépen terül, már egy réteg is majdnem tökéletes. Nagyon szép fényes marad a felülete és az állaga miatt is kicsit tényleg zselés hatásúnak tűnik. Nekem ez a formula nagyon tetszik. Az ecsete nekem túlságosan széles, azért nyilván megbirkózom vele, de sokkal jobban szeretem a hagyományos méretűeket. Az új üveggel semmi bajom, kicsit fura, hogy az üveg nyaka olyan indokolatlanul hosszú, de megszoktam már, illetve nem is akadályoz semmiben.


Szóval összességében még mindig nem fogalmazódott meg bennem pozitív vagy negatív vélemény, elég érdekes a viszonyom ezekkel a lakkokkal. Az viszont biztos, hogy már egyértelműen nem az az érzés fog el ha ránézek az állványra, hogy "csak úgy" megvehetek egy lakkot, hiszen az áruk is növekedett. Azt az 500Ft-ot azért nehezebben adom ki olyan körömlakkra, amiben még már nem bízom annyira.

13 megjegyzés :

 1. Gyönyörű színe van, az üzletben nem tetszett, de így körmön megdobogtatta a szívem :) Nekem az a bajom velük, hogy a legtöbb árnyalat csillámos, nekem meg csillám nélkül tetszene inkább... a hosszú nyakával én sem vagyok kibékülve, sokszor nem tudom eldönteni, elég mélyen mártottam-e az ecsetet az üvegbe, kényelmetlen. De ettől eltekintve ár-érték arányban még mindig verhetetlen a drogériás lakkok közt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem nem tudom, hogy a csillámokkal van-e bajom, de valamiért nem érzem, hogy nagy szerelem alakult volna ki bármelyikkel. :(

   Törlés
  2. Talán az is a bajom velük, hogy nincsenek igazán egyedi színek :(

   Törlés
 2. Szerintem jó a színe,bár ilyen lakkom nagyon nincs. Én is jobban szeretem a szélesebb ecseteket,a Miss Sporty Clubbing Colour lakkomnak például olyan van, és sokkal könnyebb vele dolgozni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a vékonyabbakat preferálom, de azért mindkettővel elboldogulok :)

   Törlés
 3. Én is jobban szerettem a régi árat, de ez az 500 Ft sem annyira vészes érte, csak kár, hogy így a trendkiadásos lakkok ára is növekedett. Nagyon szép a színe a lakknak, milyen fedőlakkot használtál?:) Egyébként maga az üvegcse aranyos, de a hosszú zsiráfnyakkal én se vagyok kibékülve.

  Mea [Nail Polish Maniac Blog]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, hogy nem vészes, de azért na. :D Nincs rajta fedőlakk itt éppen, magától ennyire szép fényes. :)

   Törlés
 4. hasonló érzéseim vannak nekem is az újulással kapcsolatban. Engem sem fogott meg egyik szín sem annyira, ezért még csak 1-et vettem, meg 1-et kaptam ajándékba.
  egyébként ennek szép színe van. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát van még pár ami tetszik de nem hoztak lázba "annyira"

   Törlés
 5. Nagyon jó színe van :)

  VálaszTörlés
 6. épp most festettem ki ezzel a körmöm, emlékszem hogy nálad láttam egy képet erről a lakkról és uh, akkor tudtam, hogy meg kell vennem :)
  (roni)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás