2012. december 15., szombat

H&M: Wine And Dine - Review

Ilyenkor karácsony előtt már megfigyeltem, hogy a H&M-ben nagyon nagy akciók szoktak lenni, ezért ilyenkor bevallom még sűrűbben benézegetek mint általában. Ennek a legnagyobb előnye az, hogy gyakran futok bele nagyon szép dolgokba. Hát így jártam most is néhány körömlakkal. Most talán az egyik legszebbet szeretném Nektek megmutatni, méghozzá azért is ezt, mert ha beleszerettetek, akkor még az Aréna plázában lévő H&M-ben meg tudjátok venni, tegnap még bőven volt belőle. Eredetileg 790Ft az áruk, most 250Ft-ra vannak leakciózva. Ilyen szép és ilyen sok lakkért... mintha ingyen lenne. :)


Ez tipikusan olyan szín, amit talán teljes áron nem is vennék meg, mert nem kelti fel annyira a figyelmemet. Nem mintha nem lenne gyönyörűszép, de az ilyen árnyalatú lakkok valamiért nem szoktak elsőre megfogni. Nem is tudom hogyan írjam le, kicsit olyan ciklámen-szerű ez az árnyalat, de most a karácsony közeledtével nekem a gömbdíszek ugranak be elsőre róla. 


Az üveg óriási, 15ml lakk kapott helyet benne. Sokan mondják, hogy a H&M-es lakkok minősége nem az igazi. Én ezt még sosem tapasztaltam, nekem eddig mind telitalálat volt. Tartósságuk talán nem a legjobb, de azért pár napot bírnak. Persze mondanom sem kell, hogy fedőlakkal ez is orvosolható. :) Ez a lakk is gyönyörűen terül, és egy rétegben is szépen fed. A képen is egy rétegben van a körmömön, engem már itt meggyőzött. :)

9 megjegyzés :

 1. Oh *.* Tényleg szép a színe. Nekem ezeknek a H&M-es lakkoknak az üvege tetszik még nagyon, talán a rajta lévő papír alakja miatt :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem csak egy 5db szettem van tőlük, de eléggé besűrűsödtek, és marha lassan száradnak.
  Kb 3 havonta ha járok H&M-ben, és mindig lemaradok az akcióról, teljes áron meg nem elég szépek a lakkok. :/

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon szép lakk. :) még nincs H&M lakkom, de ha majd olyan városban járok, ahol van biztos meglesem őket. :)

  VálaszTörlés
 4. Egy rétegben így fed? szerintem gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 5. húú ez gyönyörűszép. *-*
  most nekem is szerencsém volt, mondjuk részben azért, mert barátnőmék áraztak át mindent, de én is kifogtam egy 2 db-os szettet 990 helyett 250 Ft-ért. :)

  VálaszTörlés
 6. óó, gyönyörű színe van, én is szeretnék már pár H&M-es lakkot :)

  VálaszTörlés
 7. Nekem sincs H&M-es lakkom. De majd be akarok nézni oda jövő héten, mert másik blogon volt róla szó, hogy van sapi, ráadásul pont olyan amit keresek. :) Nem tudom lakkot veszek-e, szerintem nem. :) De cuki ez a ciklámenes pirosas nem is tudom milyen lakk. :D

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép színe van :)

  VálaszTörlés
 9. én miért nem találtam ilyet tegnap? =( Teljesen le volt fosztva a H&M lakkos részlege nálunk... Mondjuk egyébként sem szokott túl sok lenni. :S

  Nagyon szép színe van!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás