2012. december 13., csütörtök

Karácsonyi nyereményjáték - Eredményhirdetés

Ma végre akadt egy kevés időm, úgyhogy gondoltam most összesítem a játékra jelentkezőket és egy nappal előbb osztom meg veletek az eredményt. Ha szemfüles a nyertes, akkor még holnap tudom postázni az ajándékát. :)

Először is köszönöm szépen, hogy játszottatok, meg persze a rengeteg kedves kommentért is hálás vagyok. Akárhányszor jött egy újabb mindig megmelengette a szívem, a napokban most ez nagyon jól jött, úgyhogy köszönöm szépen tényleg! Nem akarom tovább húzni az időtöket, már biztosan kíváncsiak vagytok. A nyertes...


Dii!

Remélem örülsz az ajándéknak! :) Persze már hagyomány, hogy hozom a kis vigaszdíjamat, most sem lesz ez másképp, ennek a H&M-es szájfénynek a gazdája...Málnahab!

Remélem, hogy azok sem keserednek el akik most nem voltak szerencsések, hamarosan ünnepelni fogunk, és annyit elárulok, hogy nagyon különleges ajándékkal készülök Nektek! Februárban tehát megint játszunk! ;)

A nyerteseknek pedig gratulálok, remélem, hogy örömmel viselitek majd a nyereményeket! :) Kérlek titeket 3 napon belül vegyétek fel velem a kapcsolatot a fckyeahprettynails@gmail.com címen.

9 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás