2012. december 5., szerda

Pretty Little Liars - Blind Dates

Ebben a részben két különlegesebb manikűrrel is találkozhatunk, az egyik Hanna szívecskéi, a másik Aria repedezett hatású festése. Az utóbbi nagyon tetszik, így biztosan el fogom készíteni, de most mégis inkább Hanna körmeit alkottam újra.
 
Kattintásra megnövök!

Alternatívák a lakkokhoz:
 

China Glaze: Midnight Mission, OPI: Red Lights Ahead + Models Own: Black Magic, OPI: San Tan-Tonio, butter LONDON: Wallis + OPI: Black Shatter

És íme. Ezek a színes körömvégek nekem valamiért annyira nem tetszenek, bár lehet, hogy csak saját magamon nem. Viszont a kis szívecskéket imádtam megfesteni, nagyon jól mutatnak fekete alapon. :) Nektek hogy tetszik?
 
Maybelline: Red Light + H&M: Black

7 megjegyzés :

 1. A fekete körömvég nekem sem annyira tetszik, de a szívecskék nagyon tutik :) (ha duplán ment el a komment, akkor töröld ki az egyiket, szórakozik a netem)

  VálaszTörlés
 2. Tök jó lett, nekem a Véres valentint idézi fel. :D

  VálaszTörlés
 3. Juj azok a szívecskék nagyon cukik :)

  VálaszTörlés
 4. Ingid, még mindig tudsz újat és szépet mutatni, imáááádom! :) szerintem is csuda jól mutatnak a fekán a szivecskék és a fekete körömvég is tetszetős. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás