2012. december 11., kedd

Tag - #15

Dorkánál láttam ezt a téli tag-et, gondoltam ha már volt őszi is, jöhet ez is! :)

1. Mi a kedvenc téli körömlakkod?
Remélem nem gondoltátok, hogy majd egyet ki tudok választani... :D Így is kimaradt még néhány kedvenc, de jelenleg ezekért vagyok odáig teljesen.


Essence: You're Gold Mine, Max Factor: Ruby Fruit, NYC: Rock Muse, Essence: Alice Had A Vision - Again, Lovely: Must Have - 7

2. Mi a kedvenc téli szájra való terméked?
A legfontosabb az ajakápoló, a Carmex-nél jobbat még nem igazán találtam, egyszerűen imádom. Persze ebben az időben jöhetnek a sötét rúzsok és szájfények is, ezek a kedvenceim mostanában.


Carmex Original Stift, Essence XXXL Shine Lipgloss: 13 Rock On, Catrice: Ultimate Lip Colour: 170 After Work Wine

3. Milyen ruhadarabo(ka)t viselsz a leggyakrabban télen?
Minden jöhet ami kötött, meleg, hópehely és rénszarvasmintás, pihe-puha, pompomos, bojtos, szőrmés! Nagyjából ennyi. :D Az élénk színeket ilyenkor kerülöm, a sötétkék, fekete, lila és barna árnyalatait szeretem ebben az időben a legjobban.


4. Mi a kedvenc téli kiegészítőd?
Ékszereket nem igazán hordok ilyenkor, mert a ruha úgyis mindent eltakar. Sálak, kesztyűk, sapkák és fülmelegítők jöhetnek minden mennyiségben. Ez a két darab a kedvencem, a macskás fülmelegítő a H&M-ből van, a mosómedvés sapka pedig nem egészen olyan mint az enyém, de én az F&F gyerekosztályán vadásztam. :D


5. Mi a kedvenc téli illatod?
Parfümök közül nincs kifejezetten téli, de ilyenkor nem annyira használok édes illatokat. Viszont karácsonykor a legnagyobb hangulatfokozók az illatok szerintem: fenyőág, narancs, fahéj, sütemény... ezeket nagyon szeretem! :)


6. Mi a kedvenc téli italod?
Nem igazán szeretem a forralt bort és a puncsot, úgyhogy inkább maradok a teáknál és a forró italoknál. Forrócsoki bármikor jöhet egy kis fahéjjal :)


7. Mi az örök kedvenc karácsonyi filmed?
Nagyon sok kedvenc van, de azt hiszem a Reszkessetek betörők 1-2. része az igazi nagy kedvencem, ami nélkül nem is teljes a karácsony. :)


8. Mi a kedvenc karácsonyi számod?
Judy Garland: Have Yourself A Merry Little Christmas


9. Mi a kedvenc téli ételed/nyalánkságod?
Húú, hát rengeteg minden természetesen!:D A töltött káposzta a legnagyobb kedvenc, de Anya mindig készít bacon-be csavart aszalt szilvás husit sajttal... azt nem igen lehet felülmúlni... :) Sütemények közül a mézeskalács, a kürtös kalács és a diós bejgli az, amit egy zsákkal is meg bírnék enni.

 
10. Mi a kedvenc karácsonyi dekorációd idén?
Nem hiszem, hogy ki tudnék emelni egyet, mi Anyával minden évben kiteszünk magunkért és az egész lakást megpróbáljuk minél hangulatosabbá tenni. Most sok égősort vettünk, úgyhogy talán azok a legszebbek.

 
11. Mi áll a karácsonyi kívánságlistád élén?
A kívánságlistámat már megosztottam veletek, ezek ugyan nem létszükségletű dolgok, de örülnék nekik. Ami viszont nagyon jó lenne az egy új telefon, sajnos a régi elromlott, úgyhogy egy ősrégi Nokia van nálam most. De igazából van ennél egy sokkal fontosabb is... csak annyi, hogy helyre álljanak a dolgok végre.


12. Mit tervezel idén karácsonyra?
Természetesen a családommal töltöm, nem is tudom ezt máshogy elképzelni. Évek óta ugyanaz a program, mind a három napra előre be van osztva, hogy mikor kihez megyünk. Jó lenne ha most több időm lenne magamra az ünnepek alatt, de a vizsgaidőszak miatt nem hiszem, hogy ez megvalósul sajnos. Reméljük minden vizsgám sikerül, akkor kicsit nyugodtabb lesz a szünet.

+1 Mi az a családi hagyomány, ami szerintetek eltér a szokásostól?
Nem hiszem, hogy van olyan nagyon furcsa szokásunk... Ha Dédihez megyünk ő mindig egy óriási almával vár minket amit annyi szeletre vágunk ahányan ott vagyunk. Mindenki megeszi a saját részét és ez segít, hogy jövőre is együtt ünnepelhessünk. Szoktunk még pénzt tenni a fa alá, a családi ebéden pedig mindig kitalálunk valamilyen játékot. :)

1 megjegyzés :

  1. Ó az a bacone tekert aszalt szivás husi... Na most lettem farkas éhes... :) De a töltött káposzta is jöhet. =)
    És az a fülmelegítő, meg a mosómedvés sapi... <3

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás