2013. január 1., kedd

Best Of 2012

Így az új év első napjára gondoltam összeszedem a 2012-es év legjobban szeretett manikűrjeit, körömlakkjait és egyéb termékeit. Kíváncsi vagyok, hogy jövőre mennyire változik meg ez a lista, tanulságos lesz majd visszanézni azt hiszem. :)


Top 10 kedvenc manikűr
Naaaagyon nehéz volt összeszedni és biztos nem is lesztek végtelenül elégedettek a listámmal, de nekem mégis ezek voltak a kedvenc munkáim, még akkor is ha talán vannak szebbek-jobbak a felhozatalban. A "Ripped Nail" persze kakukktojás, de nagyon imádtam elkészíteni és szerintem erre is jött a legtöbb komment az összes közül. :D 

 
 
 


Top 10 kedvenc körömlakk
Igazából nem akartam ennyit kiválasztani, de nem tudtam szűkíteni a listát, ezért mégis 10 lakkot válogattam ki. Ezt még nehezebb volt mint a manikűröket egyébként. Próbáltam úgy választani, hogy ne az új kedvencek foglalják a helyet, hiszen nem ér annyira olyat belevenni, ami nincs egy hónapos se. Nyilván olyan is belekerült, de azért tényleg igyekeztem. :D Nincsen sorrend egyébként, ezek közül nem tudnék egyet választani.


1. KIKO: 389 - Gyönyörű türkizes-zöldes árnyalat, alig várom már a tavaszi-nyári időszakot, hogy újra viselhessem.
2. Essence: Hunt Me If You Can - Gyönyörű fekete lakk apró csillámokkal. Sosem fogom megunni, azt hiszem.
3. H&M: New Moon - Már előre félek mi lesz ha elfogy, mert annyira szépségesek ezek az arany pelyhecskék...
4. H&M: Wine Dine - Igen, ő viszonylag újonc, de egyszerűen nem tudok betelni a bársonyos színével, legszívesebben állandóan ezt viselném.
5. Rimmel: Azure - A nyár legnagyobb kedvence volt, valami egészen hihetetlenül szépséges kék árnyalata van.
6. H&M: Confetti Time - Igen, ő a legújabb a lakkok közül, de nem tudtam neki ellenállni, muszáj volt betennem a kedvencek közé...
7. Lovely: Must Have 7 - Tudom, nagyon hasonló a Rimmel lakkhoz, mégsem tudtam kihagyni. Ő lenne az Azure téli megfelelője azt hiszem.
8. Max Factor: Ruby Fruit - A sötét lakkok királynője, tényleg annyira brutálisan sötét és mély, nem lehet nem észrevenni.
9. Essence: Mashed Berries - Nagyon ritkán kedvelek meg rózsaszín lakkot ennyire, ez alól kivétel a Fruity kollekció csillámos kis szépsége.
10. Claire's: 975 - Az Essence Hello Holo lakkját helyettesíti, ami szokatlanul rövid idő alatt csontra beszáradt... ő viszont nagyon szépen bírja és valahogy jobban is tetszik.


Top 5 kedvenc termék
Mindenképpen a körömápolás vonalon mozogtam, tehát ne a kedvenc samponomra számítsatok :D Ezekről most nem készült fénykép, mert van olyan ami éppen elfogyott de mindenképp szeretném idevenni. Remélem ez a lista jövőre bővülni fog, ezen a vonalon még ugyanis keresem a tökéletes termékeket.


1. Essence Nail Art Ultra körömlakklemosó - Nagyon sok lemosót próbáltam már, de mégis mindig visszatértem ehhez, talán ő maradni is fog. :)
2. Essence Studio Nails 2 Way kétoldalú körömreszelő - Végre egy normális reszelő, ami nem kopik el pár hét alatt de mégis szépen reszel és nem szaggatja a körmöket. Nagyon megszerettem!
3. Essence Studio Nails Ultra Strong körömerősítő - Néha jól jött az extra védelem, ilyenkor ezt a körömerősítőt használtam. Nekem bevált. :)
4. Essence Studio Nails BTGN High Gloss fedőlakk - Nem is tudom hogy éltem eddig nélküle, tényleg nélkülözhetetlenné vált már számomra. 
5. Aden algás kálciumzselé - Nagyon jól táplálja a körmöket, érezhetően egészségesebbek lettek a használata után.


Hát ennyi lett volna, remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés. Kommentben esetleg Ti is megírhatjátok, hogy melyik volt a kedvenc bejegyzésetek, manikűrötök, milyen termékek váltak be Nektek! Arra is kíváncsi vagyok, hogy milyen jó dolgok történtek veletek ebben az évben és hogy esetleg tettetek-e valamilyen fogadalmat a 2013-as évre. :)

5 megjegyzés :

 1. Essence high gloss fedolakkjatol eszrevehetoen tartosabb a manikur vagy csak extra fenyes lesz?

  VálaszTörlés
 2. annyira szép körmöket csinálsz, igazából nem is tudok választani egy kedvencet, mert mind nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés
 3. Az algás ADEN jól hangzik! :)
  Nagyon jó válogatás lett, tetszik :)

  VálaszTörlés
 4. örülök, h te is összeszedted a kedvenceket, oly jó volt végigmazsolázni őket! :) nehéz lenne kedvenc manikürt választani, hiszen oly sok alkotásod imádtam. az általad felsoroltak közül (és amúgy is eszembe jutott) a fesztiválozós a best, de biztos akadna még jó pár ilyen. :)

  az algás adent én is hozzácsaptam egy könyvvásárláshoz a hatásodra, de béna az ecsete (össze van tapadva teljesen), így csak épphogy kipróbáltam. de most már előszedem két hónap után és megoldom a problémát, mert újra eszembe juttattad. :)

  boldogságos új évet neked! ;)

  VálaszTörlés
 5. huu, tényleg gyönyörűek és ötletesek! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás