2013. január 29., kedd

Helyzetjelentés - #12

Rég volt már ilyen bejegyzés is, de most összegyűlt néhány mondanivaló a számotokra. 

Biztos láttátok, hogy elindult a Nők Lapja Café által egy bloggerina verseny, ahol 2013 legjobb női bloggerét keresik. Kacérkodtam a nevezéssel, de aztán hagytam, viszont valaki beajánlott, úgyhogy végülis belementem a dologba. Persze nincsenek tévképzeteim arról, hogy majd biztos nyerek, viszont, hogy az 50 legtöbb szavazatot kapó blog közül szakértői szemek választják ki a legjobbat már jobban hangzik. Most ez biztos hülyeség, de az egyik álmom válna valóra, ha egy női magazinban, vagy oldalon én lehetnék a körmös szekció anyukája. Nagyon szívesen írnék, annyira jó lenne. Nem nagyon szeretnék kampányolni, csak jó lenne bejutni az első 50 közé. Szóval ha van egy percetek és szeretitek amit én ezen a blogon művelek, akkor nyomjatok egy szavazatot. :) Ezen az oldalon megtehetitek.


A második dolog amiről szerettem volna írni az, hogy nyitottam egy Tumblr blogot is. Mindenféle körmös inspirációs képet fogok közzétenni, szóval akit érdekel az kövessen bátran itt is. Ide kattintva eljuthattok a bloghoz.

És végül, de nem utolsó sorban szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy még mindig maradt rengeteg dolog, amitől szeretnék megválni, szóval ha még nem néztetek körül a Blog Sale kínálatban, akkor tegyétek meg, hátha találtok valami kedvetekre való dolgot. A postaköltséget még mindig én állom! :)

Köszönöm a figyelmet és ne feledjétek, február első hetében meglepetéssel várlak Titeket! :)

6 megjegyzés :

 1. Egyezzünk meg. Tied az első hely, enyém a különdíj, nekem csak a laptop kell. :DDD
  Sok sikert, én szavaztam. :)

  VálaszTörlés
 2. Kicsit sajnálom, hogy lemaradtam a jelentkezésről, bár tudom, hogy nem sok esélyem lett volna, de nah, azért megpróbálni jó lett volna :)
  Szavaztam én is ;)

  VálaszTörlés
 3. Rossz politikus lennék, mert már tegnap szavaztam rád. :3 Én is csak az első 50-be szeretnék bejutni, de ehhez nincs elég ismerősöm és egy játékcsaló facebookos csoportnak sem vagyok tagja. :(

  VálaszTörlés
 4. én már szavaztam Rád, sok sikert! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás