2013. január 23., szerda

Pretty Little Liars - I Must Confess

Spencert kivéve mindenki világos, visszafogott árnyalatot választott, bár Aria is remekel a neonos körmeivel. Most Emily manikűrje tetszett meg a legjobban.

Kattintásra megnövök!

Alternatívák a lakkokhoz:


OPI: Eiffel for this Colour, American Apparel: Neon Red, Catrice: Just Married, Essence: Have You Seen My Unicorn?, Sally Hansen: Mint Sorbet, Essence: Cookie Love, OPI: That's Hot!
 
Kicsit most csaltam bevallom, mert ez a lakk már szerepelt a PLL rovat keretein belül, de annyira szeretem és olyan szép, hogy nem tudom megunni. Ezek a pasztellszínek már a hideg ellenére is belopták magukat a szívembe. Ti mit gondoltok?

Essence: Iced Mint Frappé

6 megjegyzés :

 1. óó, ez a lakk nálam is nagy kedvenc :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem a pasztell bármely évszakban kitűnő választás. :)

  VálaszTörlés
 3. nekem ez a szín az amit már lassan két éve imádok. nem érdekel, hogy melyik évszakban vagyunk bármikor szívesen felkenem. a kb 100 körömlakkomból minimum 10 ilyesmi színű.. mindegyik kicsit más, de egyszerűen megunhatatlan számomra. :p

  VálaszTörlés
 4. én is vágyon a pesztellekre.. :)) ez nagy nagy nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 5. ez a lakk nekem is az egyik kedvencem, van kb 8-9 menta lakkom, de nincs két ugyanolyan :)
  (roni)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás