2013. február 7., csütörtök

The #1 Birthday ♥

Bizony, jól olvassátok... hihetetlen ugye? Ma egy éve posztoltam az első bejegyzést, ahol még össze-vissza habogva próbáltam elmondani, hogy mi is a célom ezzel a bloggal... Amiket ott leírtam azokat most is próbálom tartani. Jöhet az ömlengős visszaemlékezős bejegyzés? :)


Egy éve ilyenkor még nem is gondoltam volna, hogy pár hónapnál tovább húzom. Nem a lelkesedésem hiánya miatt, inkább csak féltem, hogy ezen a "pályán" már bőven elég versenyző fut, nincs szükség még egy blogra, ami ugyanarról szól mint a többi, csak más írja a bejegyzéseket. Ezért döntöttem úgy, hogy nem egy tipikus beauty blogot hozok létre (nem is lett volna szerencsés, a körömlakkok ecseteit jobban forgatom, mint a sminkecseteket), hanem egy manikűrökkel, körömápolással foglalkozó oldalt fogok készíteni. Előtte hónapokig gondolkoztam azon, hogy mi hogy legyen, mi legyen a blog címe, milyen legyen a design... napokig csináltam amíg végre elégedett lettem az eredménnyel. Igazából annyira megszerettem, hogy egy éven keresztül nem is váltottam. Szépen lassan minden kialakult, és 2012. február 7-én elindultunk. :)

Egy éve még elfértek itt a lakkok... :)

Ahogy ezt írom, visszanézegetem a régi bejegyzéseket és nem fogok hazudni, van olyan amit szívem szerint inkább kitörölnék, de az nem lenne helyénvaló. Na meg akkor nem látszódna a fejlődés, amit egy év alatt értem el. Sikerült megtalálni az egyetlen helyet a lakásban, ahol nagyjából lehet fotózni (elárulom, az erkély az és nem annyira vicces kabátban fényképezni a körmeimet télen :D), kialakult az a kéztartás, ami viszonylag jól áll és a körmökön van a hangsúly, nem a kézfejemen. Talán az írásaim színvonala is kicsit fejlődött (a szóismétléssel még bajban vagyok) és úgy összességében a fotók minősége javult és ezen a vonalon nagyon elégedett vagyok a bloggal. Nekem mindig is fontos volt, hogy szép, átlátható legyen itt minden és igyekeztem erre nagyon vigyázni.

A blog előtti próbálkozások

Sokáig nem jöttek kommentek, bevallom sokszor bizonytalanodtam el és akartam befejezni az egészet, de szerencsére kitartottam és nekem ez borzasztóan nagy dolog, mert nem vagyok kitartó típus sajnos. Szépen lassan azért beindult az élet...

Februárban kikerült az első NOTD, március végén létrehoztam a blog Facebook oldalát, áprilisban volt az első nyereményjáték. Ekkor kezdtem el vasárnaponként posztolni a Things I Love Sunday rovatot és még ebben a hónapban megvolt az első Step by Step. Májusban először dobtuk fel a megunt fülbevalónkat, díjakat is kaptam és Bogi készített velem egy interjút. Elkezdtem a Pretty Little Liars sorozat manikűrjeit bemutatni és megmutattam a lábujjaimat is. A nyarat a Summer of 2012 Nail Chellenge-el nyitottuk, ahová Calo(z) invitált meg. A július nyugisan telt, Laruska manikűrversenyén első helyezett lettem. Augusztusban megcsináltam a 10 Day Photo Challenge-t, jelentkeztem a Golden Blog versenyre ahol életmód kategóriában végül az 53. helyig jutottam. Eldöntöttem, hogy szeptemberben belevágok a 31 Week Nail Challenge-be. Októberben részt vettem a Halloween Challenge-ben és meghívást kaptam a Primőr Kozmetikai Kft. által megrendezett bloggertalálkozóra. Voltam zsűritag is Laruska versenyén és a KKCenterHK jóvoltából kipróbálhattam néhány körmös terméket. Meghirdettem még egy nagyobb játékot, megcsináltam a legundorítóbb manikűrt és novemberben megszereztem az első OPI körömlakkjaimat. Kutyultam egy használható franken lakkot, volt Blog Sale, aztán jelentkeztem Erzsí körmös versenyére, ahol 2. helyezett lettem. A hónap végén elkezdtem a Havi kedvencek rovatot, decemberben pedig a Christmas Nail Challenge keretein belül alkottunk és játszottunk is karácsonyi meglepikért. Még az ünnep előtt a Mikulásos manikűrömmel nyertem a Miss Sporty játékán, az új évet pedig Best Of 2012 bejegyzéssel kezdtem.

Röviden és tömören! :D Azért már itt látszik, hogy mennyire termékeny volt ez az egy év, nagyon sokat kaptam Tőletek, ami mindig erőt adott a folytatáshoz és megerősített abban, hogy tényleg jó vagyok ebben és van értelme ennek a blognak. Az életemben a 2012-es év egyébként szörnyű volt, de igyekeztem ezt nem mutatni itt, talán sikerült is. Jó volt tudni, hogy itt van ez a kis hely, ahol én "uralkodom", ahová menekülhetek, ahol nincs akkora káosz mint a fejemben.


A következő évre is rengeteg tervem és ötletem van már. Kezdetnek egy új fejlécet készítettem, ami ha még emlékeztek kísértetiesen hasonlít az előzőre. Nem igazán akartam azt megbabrálni mert nagyon szerettem, viszont most hogy 99%-ban saját képek vannak rajta, sokkal jobban magaménak érzem.


Remélem a következő évek is így fognak telni, tele izgalommal, váratlan eseményekkel és csodaszép lakkokkal. Köszönöm Nektek, hogy olvastok, köszönöm a Bloggerináknak, hogy inspirálnak, köszönöm, hogy vagytok.

26 megjegyzés :

 1. hihetetlen gyorsan eltelt ez az 1 év! gratulálok,szeretem a posztjaidat nagyon :)

  VálaszTörlés
 2. gratulálok, tényleg sokra vitted! :) csak így tovább! ;) :)

  VálaszTörlés
 3. Boldog blogszülinapot, az enyém egy nappal "öregebb" , de remélem mindketten még sok blogszülinapot élhetünk át :]

  VálaszTörlés
 4. Boldog blogszülinapot és gratulálok mindenhez :) Néztem is, mintha kicsit más lenne a fejléc, de akkor nem én bolondultam meg :D

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok és boldog blogszülinapot! :)

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok és boldog blogszülinapot! :)

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok, boldog szülinapot a blognak :)

  VálaszTörlés
 8. Gratulálok! Nekem nagyon tetszik a blogod, mindig örömmel olvasom. :) Remélem én is elérem ezt a kort. :D Persze sikerekben gazdag.
  Sok-sok évet kívánok neked!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon ügyes vagy, de hiszen úgyis tudod! A blogod szuper és az ötleteid a körmökre szintúgy. Büszke vagyok rád! Mamó

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok! Remélem még sokáig olvashatlak :)

  VálaszTörlés
 11. gratulálok mindenhez amit egy év alatt elértél : ) karakteres a blogod és szép körmöket csinálsz! csak így tovább!! : )

  VálaszTörlés
 12. Boldog blogszülinapot! :) Sok kitartást és 'lendületet' a további évekhez is :)

  VálaszTörlés
 13. Gratulálok! Örülök, hogy nem atad fel, és kitartottál, mert imádom a manikűrjeid. =) AZ új feljéc mesés.
  Ez az erkélyen van a legjobb fotózási hely olyan ismerős... Én páromnál az ablakban lógva szoktam legtöbbször fotózni. Nos nyáron tényleg semmi probléma nincs vele, de télen... :D

  VálaszTörlés
 14. Nagyon boldog blogszülinapot! :)

  VálaszTörlés
 15. Gratula, én is szeretnélek még sokáig olvasni :-)

  VálaszTörlés
 16. én is csak éljenezni tudok és gratulálni, nagyon kedvelem a blogod és bízom benne, h még sok évig ily lelkes maradsz! ;)

  VálaszTörlés
 17. Úristen gratulálok!:))) Jaj, te már a legelején úgy kezded a blogot, hogy profi voltál!:D

  VálaszTörlés
 18. Gratulálok a neked, remek blog lett. :) sok sikert a továbbiakban is. :)

  VálaszTörlés
 19. You do absolutely gorgeous nails! I want to learn how to do them :) So inspiring! I love your blog! Specially the photos because they are so detailed and clear, I can really understand about your post. I followed you on GFC and liked your page on FB! Maybe you can come by mine too and maybe follow each other? :) Thank you for this post! I can't wait to read more of your posts. More power to you!

  XOXO
  Your new follower,
  www.MusingsofaMakeupMaven.com

  VálaszTörlés
 20. Gratula, és további sok sikert kívánok! : )

  VálaszTörlés
 21. Gratulálok, nagyon ügyesen összehoztad ezt a blogot! A későbbiekre pedig sok sikert! :)

  VálaszTörlés
 22. Boldog születésnapot! Az, hogy 25 komment van itt, mindent elmond. :)

  VálaszTörlés
 23. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nélkületek nem menne így <3

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás