2013. március 26., kedd

Ahol megtalálsz

Nem én vagyok az első és az utolsó sem aki a Google Reader búcsújáról ír majd, ebben biztos vagyok és abban is, hogy a legtöbben már tudtok alternatívát helyette. Ebben a bejegyzésben meg akarom Nektek mutatni az összes oldalt ahol a blogot, és ezáltal engem is megtalálhattok! A képekre kattintva elérhetitek a linkeket.

Bloglovin


A bejegyzéseket a legkönnyebben talán itt tudjátok nyomon követni. A felület hasonlít a reader-hez, ezért talán nem lesz annyira nehéz megszokni az átállást. Részletes idegenvezetésért nézzétek meg Verus bejegyzését.

Facebook


A blog után a másik leggyakrabban látogatott platform a Facebook. Sok mindent posztolok és osztok meg itt ami a blogra nem kerül fel, érdemes követni, sokszor írok akciókról és játékokról is, valamint a bejegyzéseket is mindig közzéteszem itt. A manikűröket is itt tudjátok szerintem a legegyszerűbben átnézni, nagyon szépen albumba raktam mindet és folyamatosan kerülnek fel az újak is. :)

Tumblr


Nagyon régóta használom a tumblr-t, sok inspirációt szerzek itt manikűrökkel kapcsolatban is. Ha itt bekövettek, akkor garantált eyecandy lesz a jutalmatok. ;)

Ask.fm


Mivel a Reader mellett a Formspring is elköszön, ezért létrehoztam egy Ask.fm profilt is. Bár az elődje nem volt túl látogatott, de ha mégis lenne kérdésetek, azt itt bátran feltehetitek.


Ezeket az oldalakat találtam hasznosnak leginkább a blog szempontjából, bár majdnem minden hasonló platformon megfordultam már. Természetesen a blog e-mail címe sem változott, ide is bátran írhattok, ha kérdésetek vagy ötletetek lenne.

3 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás