2013. március 7., csütörtök

AVON - Petal Impressions

Azt hiszem megvan annak a hangulata, mikor egy katalógust böngészve "látatlanban" rendelünk meg valamit és izgalommal várjuk, hogy vajon azt kapjuk-e amire számítunk... Én ezért is szeretem az Avon-t, megvan a varázsa szerintem. Azért persze egyre többször nézek már utána, hogy érdemes-e valamire beruházni, így találtam rá ezekre a csodás tavaszi lakkokra. A swatchokat nézegetve szerintem hűen mutatják igazi arcukat a promo képeken is, nagyon gondolkozom az Inspired Iris és a Painted Peony megrendelésén. Ha jól tudom nálunk a sötétkék és a zöld nem lesz kapható. Nektek hogy tetszenek? :)


Inspired Iris, Painted Peony, Blue Water Lilies, Forget-Me-Not Blue, Garden Green, Sweet Pea Dreams

12 megjegyzés :

 1. Nekem nagyon tetszenek, a lila igazi szerelem! :-)

  VálaszTörlés
 2. Nálam a Painted Peony és a Garden Green esélyes a megrendelésre, de a Sweet Pea Dreams is nagyon tetszik :) Csak a sötétkéket nem lehet kapni nálunk, én legalábbis láttam a zöldet az 5-ös katalógusban.

  VálaszTörlés
 3. Szép szinük van, de sajnos egyiknél sem érzem azt, hogy hu de kell :(

  VálaszTörlés
 4. igen sajna a zöld nem kapható nálunk, pedig elrabolta a szívem.. :( de két árnyalat megrendelése nálam is tervben van :)
  (roni)

  VálaszTörlés
 5. Az 5.sz.Avon katalógusban kék is,zöld is van

  VálaszTörlés
 6. tegnap próbáltam végig az egyik bemutatótermükben az összes színt gyakorlatilag. Ebből és az akciósakból és. Tényleg nem sok maradt ki. És nagyon szomorúan arra jutottam: utálom az Avon körömlakkokat. Főleg amennyibe kerülnek. Egyedül a Naked Truth árnyalat szép, a többi még csak véletlenüls em hasonlít arra amit a katalógusban mutatnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, sajnos nem valami olcsó alapból :( Viszont néha jó kis akciókat lehet kifogni, én csak akkor szoktam rendelni amúgy is. :)

   Törlés
 7. Nekem is azok tetszenek, mint neked,pluss a Sweet Pea Dreams. ;)

  VálaszTörlés
 8. Én imádom az Avon lakkjait, 12 ml 650-ért, amennyi akciósan szokott lenni, egyáltalán nem sok, lásd az Essence 8 ml-ét 500-ért... Két rétegben fednek, pedig én vékony rétegekben lakkozok, szép fényük van és tartósak. Ezek is nagyon tetszenek :-)

  VálaszTörlés
 9. szépek, a lilával már én is szemeztem. :)

  VálaszTörlés
 10. Az Inspired Iris-ért meg vagyok halva...:)

  VálaszTörlés
 11. Inspired Iris és a Painted Peony tetszik a legjobban, és meg kell szereznem! :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás