2013. március 18., hétfő

Essence: Glitter On Me - Review

Az Essence újdonságai közül ez a második dolog ami a birtokomba került. Ez a topper nagyon megragadta a fantáziámat mikor először láttam, hiszen nagyon különleges, ritkán futok össze ilyen lakkal drogériákban. Egyébként az OPI Nicki Minaj kollekciójából a Save Me nevű lakk szinte tökéletes dupe-ja. :)


Az alap tele van nagyon apró ezüst csillámokkal, ebben úszkálnak a különböző színű hosszúkás glitterek. Nagyon szépen lehet vele dolgozni, sok csillámot vesz fel, az ecsettel ügyesen a helyükre lehet igazgatni őket. Én nagyon megszerettem, de egy pici negatívumot azért felhoznék ellene, fedőlakk ellenére is azért néhány szálacska elmozdulhat a helyéről így aztán pl. harisnyát felhúzni ilyen manikűrrel nem a legjobb ötlet. Ezt leszámítva viszont tényleg tökéletes.


Azt kell mondjam, hogy szinte minden színen nagyon jól mutat, sőt, még önmagában is. A körmeimen két rétegben láthatjátok mindenféle alapszín nélkül. Szerintem így sem rossz. Ti mit gondoltok? :)

7 megjegyzés :

 1. nekem nagyon bejön.ö lesz a következő amit megveszek :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól néznek ki ezek a szálak, bár lehet jobb lett volna, ha az apró csillámok nincsenek, de így sem rossz.... :)

  VálaszTörlés
 3. Tetszik, bár még nagyon gondolkozok rajta. Egyik OPI körömlakkra hasonlít, de nagyon. :D

  VálaszTörlés
 4. Én még vonakodom kicsit tőle, az ilyen szálas lakkok általában nem szoktak tetszeni. :/

  VálaszTörlés
 5. Én is imádom mióta megvan. Habár sokan írták nálam, hogy az ezüst csillámok nélkül jobb lenne, de nekem így is tetszik.

  VálaszTörlés
 6. nagyon tetszik rajtad, magamon idegennek érezném. .:)

  nekem eddig egy szálas fedőm van, azt is kaptam. :)

  VálaszTörlés
 7. nagyon tetszik :) én nem mertem megvenni, de meggyőztél :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás