2013. március 3., vasárnap

Nail Club - Fekete-fehér

Olyan szerencsésnek érzem magam, hiszen erre a hétre a Nail Club-os lányok rám gondoltak, így én lettem az eheti vendégblogger! Mióta elkezdtem az oldalt azóta figyelem őket és ez most nekem olyan nagy dolog, hogy végre én is velük alkothatok. :) A témánk most a fekete-fehér volt.


Megmondom őszintén az eredeti terv a water spotted manikűr kipróbálása volt, hát nem egészen úgy sült el mint terveztem, ezért a kész műre ráhúztam egy vékony réteget a Rock Muse fedőlakkból, megspékeltem néhány csillámmal és csíkkal és ez lett a végeredmény. Nem vagyok vele igazán elégedett, de sajnos idő hiányában csak erre futotta.

Használt lakkok:
H&M: Black
Maybelline: French White
NYC: Rock Muse
Essence: Disco Disco


Köszönöm szépen a lányoknak, hogy meghívtak és utólag is elnézést, hogy miattam be kellett gyorsítani a folyamatot :)) Remélem még alkotunk együtt!

Nézzétek meg a többiek munkáit is:

16 megjegyzés :

 1. Szerintem nagyon jól néz ki :)

  VálaszTörlés
 2. Ha nem ez volt a eredeti terved, akkor kíváncsi lennék milen lett volna, a igazán sikerül amit elterveztél. Bocsánat a kifejezésért, de rohadt jó lett! :)

  VálaszTörlés
 3. szerintem szép, tetszerősre sikeredett. :)

  VálaszTörlés
 4. Szupi lett! Mindig meglepődök, hogy mit ki nem tudsz hozni egy-egy témából... Nem is értem miért lepődök meg mindig, már megszokhattam volna. :D

  VálaszTörlés
 5. Nekem tetszik, ügyes vagy!:)

  VálaszTörlés
 6. nekem nagyon tetszik :) és tök jó, hogy a héten te voltál a vendégblogger, nagyon kíváncsi voltam mit fogsz alkotni :)
  (roni)

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű és különleges, mint mindig. :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép lett :)

  VálaszTörlés
 9. nagyon szép!! klassz!!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás