2013. március 20., szerda

Pretty Little Liars - The Naked Truth

Ezzel az epizóddal akadtak gondjaim, kétszer is lefagyott a gépem miközben csináltam a képeket, úgyhogy harmadjára sikerült csak összeszedni a manikűröket... gondolhatjátok mennyi kedvem volt már hozzá. :D Főleg, hogy ez a rész is telis-tele volt különböző lakkokkal és azt hiszem most láttam először műkörmöt a sorozatban Mona körmein.
 
Kattintásra megnövök!

Alternatívák a lakkokhoz:
 

Lime Crime: Peaches ♥ Cream, Topshop: Gone Fishing + butter LONDON: British Racing Green, OPI: Bastille My Heart, Essie: Licorice,
Essence: Iced Strawberry Cream, Color Club: Factory Girl + OPI: Did It On ‘Em, OPI: Butterfly Moment, Zoya: Natty

Mona és Aria körmein kívül nem sok izgalmat találtam a manikűrökben, de mivel az előbbihez túl rövidek voltak a körmeim, ismét Aria lett a befutó. Két zöld árnyalat kombinációját viselte, amiket magamtól eszembe se jutna egymás mellé tenni és mégis milyen kis friss, üde zöld tavaszi manikűr keletkezett belőle! Imádom, hogy "szabályok nélkül" viseli a színeket. Nektek hogy tetszik?

H&M: Envy Me + Essence: A Hint Of Mint

6 megjegyzés :

 1. úúú, ez nagyon jó lett! :D

  VálaszTörlés
 2. nagyon tetszik. nekem ilyesmi zöld catricben van, a sötétebbre gondolok. (After eight azt hiszem a neve, de picit sötétebb, mint ez a HM lakk.)

  VálaszTörlés
 3. Engem nem Aria, hanem Te szoktál arra inspirálni, hogy bátrabban kísérletezgessek különböző színek egymás mellé festésével. :)

  VálaszTörlés
 4. nagyon jók ezek a színek így együtt!! *-*

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás