2013. március 11., hétfő

The Breath Of Spring - NOTD

Nagy nehezen, de végre teljesen átálltam a tavaszi életérzésre, így már a körmeimet is friss, világos színekbe öltöztetem. :) Még Verus említette egyszer, hogy ez a Naturalist családba tartozó lakk mennyire szépséges, ezért most, hogy kivonulnak ezek a színek, beruháztam rá, hogy meglássam mit tud. Őszintén szólva üvegben nem valami meggyőző, de felkenve csodás!  Egészen meghatározhatatlan színe van, szürkés-zöldes alapszín egy kis irizáló rózsaszín fénnyel, ami annyira diszkrét, hogy az objektívem nem, csak a napfény csalogatja elő. Az ezüst csillámos lakkal együtt vettem meg, és annyira jól mutattak egymás mellett, hogy muszáj volt kipróbálnom őket élesben, így megszületett ez a tavaszköszöntő alkotás. :) Az én képzeletemben az angyaloknak is ilyesmi manikűrjük lehet.

Használt lakkok:
Lovely: Naturalist - 5
Lovely: Moulin Rouge - 4

9 megjegyzés :

 1. meseszép ez naturalist lakk, ha szembe jön velem, mindenképp élőben is megcsodálom (és aztán gondosan bezsebelem:))

  VálaszTörlés
 2. jujj,nagyon széép lett. elegáns, csini és egyszerű. nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 3. Mikor megkaptam tesztelésre ezt az 5öst, kb. 2 hétig azt kentem fel, ha nem is teljesen, de valamilyen formában muszáj volt használnom, imádtam. :)

  VálaszTörlés
 4. nagyon szép, tetszik!!

  VálaszTörlés
 5. *_* Nagyon szépséges, már percek óta ezt bámulom.

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás