2013. április 16., kedd

3 az 1-ben kihívás

Elíz csodálatos ötlete volt ez a kis kihívás, ami szerintem nagyon vicces és kreatív, ezért mindenképpen be akartam szállni én is :))
A lényeg a következő: csukott szemmel kell választani 3 lakkot és ezekből kell elkészíteni egy manikűrt mindenféle díszítőkövecske/matrica meg egyebek nélkül! Mivel én nem akartam kipakolászni a lakkokat, ezért Anyukámat kértem meg a nemes feladatra, mert szinte biztos vagyok benne, hogy már tapintásból kitalálnám melyik lakk van a kezemben... :D Egészen ügyesen sikerült választania, nem lett belőle semmi extrém a végén, simán hordható manikűrt lehet velük készíteni. :)

Használt lakkok:
Essence: Alice Had A Vision - Again
Lovely: Pure Beauty - 1
Essence: Glitter DeluxeÉs íme a végeredmény... kicsit futurisztikusra sikerült, de nem olyan rossz azért. A sablon nélkül készült kis háromszögeimre külön büszke vagyok, viszonylag szabályosak :D Nektek hogy tetszik? :)


17 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás