2013. április 12., péntek

31 Week Nail Challenge - Gondolatok és összesítés

Szeptember 7-én kezdtem és múlthét pénteken fejeztem be. Nagyon büszke vagyok, hogy végigcsináltam és maximum 1 napos csúszással minden péntekre kész volt az adott témájú manikűr. Sokat fejlődtem a 31 hét alatt, javult a technikám és sok olyan módszert próbáltam ki, amiket magamtól lehet, hogy nem kísérelnék meg. Én erre a kihívásra mindig úgy gondoltam, hogy egy körömlakkos blog akkor "érik felnőtté", ha végigcsinálja. Nagy tiszteletem azok előtt, akik 31 nap alatt nyomják végig, nekem se időm, se türelmem, sem elég kreativitásom nem lett volna a hét minden napján ezen agyalni, valami olyat kitalálni ami különleges és méltó a kihíváshoz. 

Összeszedtem Nektek az összes manikűrt, amit ez idő alatt sikerült elkészítenem. Néhányat szívem szerint ki is törölnék és kitalálnék valami jobbat, de szerencsére a legtöbbel azért elégedett vagyok. Most ezek után kicsit pihentetem a kihívás témát, legalábbis ilyen hosszabb időtartamúba nem szeretnék belekezdeni egyelőre. De biztosan lesz még hasonló!

Nektek melyik volt a kedvencetek? Szerintetek melyik sikerült a legjobban? :)

 

24 megjegyzés :

 1. Nekem az összes tetszik!Fantasztikus mindegyik!Egyik igazi őstehetség vagy!!!:)

  VálaszTörlés
 2. Egyszerűen képtelen vagyok dönteni, annyira tetszik az összes :3

  VálaszTörlés
 3. Gratula! :) Már én is végigcsináltam, és tényleg sok energiát kíván, így elismerésem neked is! :) Nekem mindegyik nagyon tetszik, tényleg nem lehet választani, annyira jók! :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem egyértelműen a galaxisos tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem én is azzal vagyok a legelégedettebb :))

   Törlés
 5. Gratula! Nagyon szép lett az összes :) A kedvenceim az átmenetes pöttyös és a leveles :)
  Én először a karácsonyi kihívások miatt szüneteltettem, most pedig a borzalmas állapotban lévő körömágyam miatt, ami hetek alatt sem gyógyult meg, pedig már nagyon lakkoznék :(

  VálaszTörlés
 6. Egyik szebb lett, mint a másik! :) Amúgy nekem is hasonló érzéseim voltak a kihívás végénél, volt ami nagyon tetszett, volt amit legszívesebben kicseréltem volna.^^
  Nekem a könyv inspirált manid, a kék színátmentes a pelyheskével, a fehér-szürke-fekete ombre és a virágos vintage és a félhold tetszik a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 7. Nekem az átmenetes pöttyös és a cukorkaszínű csíkos tetszik legjobban, biztos azért, mert tavaszi hangulatban vagyok. :) Ja, meg a Gyűrűk ura ihlette manikűr, el ne felejtsem!

  VálaszTörlés
 8. ezekből kénytelenség választani!! :) ügyes vagy, le a kalappal! ;)

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok! :) Mindegyik nagyon szép, de az én személyes kedvencem a galaxisos és az a pónis :)

  VálaszTörlés
 10. Köszi, köszi, köszi! :D Én lenyomtam egy hónap alatt a nyáron. Jó volt, de idén már nem fog menni a napos. :D Csak a heti lépték, mint nálad. :)

  Nekem az ombre technikával készült manikűrjeid voltak a kedvencek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :))
   Ezek szerint hamarosan új kihívásba kezdesz? :))

   Törlés
 11. nekem nagyon tetszenek a munkáid, nagyon ügyes vagy. :))

  VálaszTörlés
 12. nagyon jó az összes :)

  VálaszTörlés
 13. Annyira köszönöm Nektek <33

  VálaszTörlés
 14. szebbnél szebbekkel jöttél :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás