2013. április 4., csütörtök

Manikűrvadász - #1

Szerintem azt már sikerült leszűrnötök velem kapcsolatban, hogy szeretek részt venni a mindenféle kihívásokon, versenyeken, játékokon. Ezért örültem meg annyira, amikor néhány hete Isa felkeresett, hogy lenne-e kedvem ehhez a Manikűrvadász nevű kis játékhoz. Miután elolvastam miről szól, szó nélkül beleegyeztem, mert szerintem nagyon kis aranyos kezdeményezés!

A lényeg az, hogy a jelentkező bloggereknek egy olyan manikűrt kell elkészíteniük, amit már egyikünk megcsinált. Hogy ki- kinek a párja, azt sorsolással döntöttük el. Én a házigazdánk manikűrjei közül választhattam, ami nem volt könnyű egyébként! :)

Végül erre a vintage virágos festésre esett a választásom, többek között azért is, mert kellett valami vidám, tavaszi ebben a szeles és esős időben. Nektek hogy tetszik? :)

Használt lakkok:
Maybelline Mini Colorama: French White
Akrill festékek

17 megjegyzés :

 1. Nagyon kis romantikus lett. =) Én is nemrégiben festettem hasonlót. =)

  VálaszTörlés
 2. ez még a régi french white vagy már az új? mert én annyira, de annyira sajnálom a régit :(
  (roni)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A régi! Betáraztam vele 3 üveggel még amikor akciósak voltak, de már kezdenek megbuggyanni sajnos :( Meg mindhárom üveg félig van kb. Lakkhígítóval keltem életre amikor már nagyon vészes a helyzet :D De még így is nagyon jól bírják.

   Törlés
 3. Jaj de jó lett! Nekem nagyon tetszik! :D Amúgy a napokban én is készítettem egy hasonlót, ismét. ^^ De majd csak később kerül ki a blogra. :)

  VálaszTörlés
 4. Hát ez egyszerűen meseszép <3

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás