2013. április 8., hétfő

OPI: Can't Let Go - Review

Eddig nem tudtam eldönteni, hogy ez az új, liquid sand nekem való-e vagy sem. Most végre lehetőségem akadt tesztelni, így már van róla egy kerekebb véleményem, de még mindig nem tudom biztosra állítani, hogy inkább tetszik vagy inkább nem. A színről ódákat zengenék, örülök, hogy végül ez a lila került hozzám, mert ezt tartottam a legszebbnek. A matt felület ellenére is nagyon szépen csillognak a kis szemcsék. A nagyobb glitterektől lesz igazán különleges, nekem ez jobban is tetszik mint azok, amikben csak apróbbak vannak.
 

Az üvegről már áradoztam korábban, ez sem különbözik sokban a többi OPI lakktól, kivéve, hogy a kupak egyértelműen jelzi, hogy az üvegcse folyékony homokot rejt magában. A lakk állaga viszont nem a megszokott, nagyon sűrű, de mégsem nehéz felvinni a körmökre. A második réteg már szép és egyenletes. A száradás folyamán fokozatosan mattosul be a felület, először még úgy néz ki, mint bármelyik csillámos lakk. Nagyon hamar megszárad, ebben az esetben szó szerint betonszerűre. :) A felülete tényleg érdes, nem igazán tudtam még megszokni. Harisnyát húztam fel vele, nem szakította ki, szóval nem karcol vagy ilyesmi. Miközben simogatom a körmöm olyan érzésem lesz, mintha valaki a táblán végighúzná a körmét... Azt hiszem ez nem túl pozitív. :D Ennek ellenére is fogom ezt a lakkot hordani mert különleges és nagyon szépen csillog, mindenki a csodájára jár.
 

Kipróbáltam: két réteg fedőlakk már sima felületet képez, de érdemes megnézni egy réteg mattosító fedőlakkal is az eredményt! :) A lemosása nem egyszerű, de rosszabbra számítottam, úgyhogy ez pozitív csalódás. Egyébként azt is érdemes kipróbálni, hogy milyen színe lesz ha egy kicsit lakklemosóval átmegyünk rajta. A lila kifakul gyönyörű, halványabb lilává, nagyon szép! Tartósság szempontjából is meglepően jól teljesít, mindenféle fedőlakk nélkül több napig is bírja, csak én nem bírtam őt olyan sokáig. :D Nektek mi a véleményetek ezekről a lakkokról? Próbáltátok már?
 

6 megjegyzés :

 1. Ez a legszebb ebből a kollekcióból :)

  VálaszTörlés
 2. épp a piri van a körmömön, de ma már le kell mosni, mert kopik a végénél (péntek este kentem fel, szóval nem a legtartósabb).
  a mini kollekció van meg, a lakkokat amúgy nagyon szívlelem (a kék a kedvenc, utána jön a piri, a másik kettőt pedig még nem próbáltam), folyton nézem és tapizom -na jó, a tapizásról 2-3 lakkozás után leszokik az ember, de a bambulásról szerintem soha! viszont szörnyen bénának tartom a kupak arányát, üveg méretét, nem kényelmes fogni, lakkozni, letekerni. az Orlynak sokkal jobban sikerült a mini üvegcséje! :/

  VálaszTörlés
 3. Nagyon intenzív színe van, nekem tetszik. :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű szín, és én a folyékony homok hatást is szeretem, szerintem nagyon különleges C=

  VálaszTörlés
 5. Én még most sem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy nem. :D

  VálaszTörlés
 6. nagyon szép a szín, de a LS nem tetszik. :) :(

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás