2013. április 22., hétfő

Tavaszi nyereményjáték - Lezárva

Még ask.fm-en kérdezte valaki, hogy lesz-e a közeljövőben játék és arra gondoltam, hogy oké, hát miért is ne lehetne. Nagyon szeretek megajándékozni embereket, én is nagyon tudok örülni bármi kis apróságnak, szerintem ez azt jelenti, hogy akitől kaptad annak eszébe jutottál és ez az egyik legkedvesebb dolog a világon.

De térjünk arra a részre ami Titeket valószínűleg jobban érdekel! :) Két nyertest fogok kisorsolni, az első szerencsés ajándéka egy kis lányos csomagocska a H&M-ből, aminek nagyon fincsi illata van és van benne egy tusfürdő, egy testvaj és egy testápoló. Mondtam már, hogy nagyon cuki?


A másik nyertes egy kis manikűrkészletet fog kapni, szintén a H&M-ből, amiben kézkrém, körömreszelő, körömcsipesz, körömágy-visszatoló található. Én még pluszba belecsúsztattam egy ajakápolót is. :)


Remélem sikerült olyasmiket választanom amiknek örülnétek és szívesen játszanátok értük! Természetesen - mint mindig - most is lesz vigaszdíj, úgyhogy tényleg érdemes megpróbálni. :)

A feltételek egyszerűek: ahhoz, hogy bekerüljetek a kalapba feliratkozott olvasónak kell lennetek itt a blogon. Plusz esélyeket lehet szerezni azzal, ha likeoljátok a blog Facebook oldalát és feltesztek egy kérdést ask.fm-en ;) (Ja tudom, függő lettem :D)


A játék mától indul és május 6-án ér véget. A nyertes nevét is ezen a napon tudhatjátok meg.

Sok szerencsét!

20 megjegyzés :

 1. Pont a szülinapomon ér véget :D Kösszi a lehetőséget és a játékot :)

  VálaszTörlés
 2. köszönjük, nagyon aranyos ötlet :)

  VálaszTörlés
 3. Szuper kis nyeremények, én is szeretk adni és kapni is persze :) Köszönöm a játékot ^^

  VálaszTörlés
 4. jaj ez nagyon aranyos, kitöltöttem mindent :) köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 5. Köszi a lehetőséget :)
  Az új facebookomrol is követlek most már,és kedvellek is, kérdés is feltéve :)

  VálaszTörlés
 6. Szuper nyeremények, köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 7. Klassz nyeremények: ) köszi a lehetőséget: )

  VálaszTörlés
 8. De édees ajándékok ^^
  Amúgy egy kis kérdés / segítség! Mindent kitöltöttem, akkor már ezek el vannak mentve? Mert semmilyen Küldés gombot nem találtam :))

  VálaszTörlés
 9. Nem látom a neved, be kell pipálni mindegyiknél a kis zöld gombot, pl. a Facebook résznél "I'm a Fan' van rajta, arra még kattintani kell :)

  VálaszTörlés
 10. juhuu, bár az általad készített ékszerszettes nyereménynek nincs párja (vagyis igen, legközelebb is alkoss, ha van kedved és ajándékozási ingerenciád! ;))

  VálaszTörlés
 11. Köszi szépen a lehetőséget :)

  VálaszTörlés
 12. Köszi a lehetőséget! : ) Pont a névnapomon derül ki hogy ki a szerencsés..:)

  VálaszTörlés
 13. külföldről is lehet jelentkezni a játékra? :)

  VálaszTörlés

Havi bontás