2013. május 27., hétfő

Ebay rendelés

Május elején leadtam életem első ebay-es rendelését! Épp időben, mi? :D Tudom, innen nincs visszaút, én is felvásároltam az 1$-os ékszerek felét, de most azokat a dolgokat szeretném megmutatni Nektek, amik a blog szempontjából érdekesek!


Régóta gondolkoztam, hogy kéne rendelni rengeteg margarétát, hogy minden lakkomról legyen egy kézzelfogható minta. Valahogy nem voltam kibékülve az ötlettel, nehéz őket tárolni, nem is a legolcsóbb és rengeteg kéne belőle. Aztán egy szép napon Carmenesque rávilágított a tökéletes megoldásra. Elhatároztam, hogy nekem bizony ilyen kell, el is kezdtem hát keresgélni.


Tudom a legtöbben jobban preferálják az áttetsző pálcácskákat, tény, hogy jobban mutatnak, de nem ez volt most a legfőbb szempont. Próbáltam már áttetsző margarétát, de nem szerettem, ezért maradtam a fehérnél. Egy ilyen kis legyezőn összesen 50 hely van, én első körben 5 ilyen csomagocskát rendeltem meg, így marad majd üresen is az új lakkoknak.


Ilyen kis áttetsző zacskóban érkeztek, mellette van persze a két csavar is, amivel legyezővé illeszthetjük őket. Így is szuper, de én hagyom őket szépen egyesével.


Nagyon meg vagyok vele elégedve, sérülés nélkül érkezett meg hozzám és nem is kellett rá vészesen sokat várni, kicsit több mint 2 hét alatt ideért. Egy csomag kb. 650Ft-ba került, én az 5 csomagért összesen kb. 3300Ft-ot fizettem, postaköltség pedig nem volt. Ha kedvet kaptok hozzá, INNEN megrendelhetitek.
(Ha a link már nem élne, így keress rá: 50 Nail Art Tips Sticks Polish Display)


A másik amit már régóta esedékes volt beszereznem egy ecsetkészlet. Eddig mindenféle aluljárókból vásárolgattam össze őket, általában egyesével (darabját kb. 250Ft-ért). Ebben itt összesen 15db ecset van, mindegyik különböző hosszúságú/alakú.


Mindegyik ecsetkén volt ilyen kis műanyag, hogy védje őket. A két legyezőecseten nem volt, ők kicsit meg is nyomorodtak, de miután az ujjammal átfésülgettem őket, szépen visszaálltak a szálak a helyükre.


Ezt a készletet olyan átlagos minőségűnek mondanám. Puhák és rugalmasak, ezért jól lehet velük dolgozni, viszont néhány ecsetfej nincs rendesen rögzítve a szárhoz, persze egy kis ragasztó ezen is segít. A tok egy kicsit gyűrötten érkezett, de semmilyen kárt nem tett az ecsetekben, mindegyik tökéletesen használható, úgyhogy megvagyok elégedve velük. Kb. 580Ft-ot fizettem ezért a kis készletért, postaköltséget itt sem kellett külön fizetni és nagyjából 3 hét alatt érkezett meg. Ha szeretnétek megrendelni, IDE kattintva megtehetitek.
(Ha a link már nem élne, így keress rá:15 Nail Art Brushes)


A harmadik dolog amire fájt a fogam az egy pontozó készlet volt. Eddig csak egy darab volt itthon, valamiért nem vagyok a pöttyös manikűrök híve, de talán ez mostantól változni fog. :)


Ez is ilyen kis átlátszó tokban érkezett mint az ecsetek. Összesen 5db különböző fejű eszköz van a csomagban a nagytól az egészen apróig. A pontozók másik vége egységes méretű egyébként.


Szerintem nagyon aranyosak, olyan kis vidám színük van, nem? Az áruk is abszolút szívderítő, én kb. 330Ft-ot fizettem értük, itt is postaköltség nélkül és szintén 3 hetet kellett rá várnom. Kb, ilyesmi árban rendelhetitek meg mondjuk INNEN is.
(Ha a link már nem élne, így keress rá: 5 Nail Art Dotting Pen)


Remélem van köztetek olyan, aki esetleg hasznosnak találta ezt a bejegyzést. Írjátok meg, ha rendeltek valamit, de azért vigyázzatok, nagyon könnyű függővé válni! ;)

16 megjegyzés :

 1. Az ékszereket is megmutatod? :) Engem nagyon érdekelne. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még csak egy érkezett meg közülük, de ha ideérnek majd valahogy megmutatom! :)

   Törlés
 2. Hmm jó régen ebay-eztem már, de meghoztad ismét a kedvem :D csak veszélyes a pénztárcám szempontjából :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az biztos! Olyan ez mint az IKEA. "Juj ez csak ennyibe kerül? Ez is ilyen olcsó? Vegyük meg!" És hopp már el is költöttem egy csomó pénzt... :D

   Törlés
 3. üdv az e-bayezők klubbjában :))

  www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. a pontozókat már van 5 hónapja tervezem megrendelni.. de sosem jutok el addig. :(

  VálaszTörlés
 5. az ecsetek és a pontozók nekem is megvannak és imádom őket. :))

  VálaszTörlés
 6. Ecseteim nekem is vannak, most pontozót szeretnék még :) és tényleg függővé lehet válni :) köszi a linkeket :) én is kíváncsi vagyok az ékszerekre is, meg mindenre, ha még rendelsz valamit ;) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na ha ennyi embert érdekel akkor mindenképpen megmutatom majd valahogy :)

   Törlés
 7. Jó kis dolgokat vettél, előbb-utóbb én is megveszem a pálcikákat, az tuti. Egyelőre a rendelendő mennyiséget nem döntöttem még el :)
  Remélem lesz kép arról is, hogy hogy mutatnak a swatchok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ajánlani tudom, hogy egy csomaggal többet rendelj mint amennyi kéne! :D

   Amúgy persze lesz róla egy egész bejegyzés is ám! Már meg vannak festve, csak a címkéjüket várják, remélem hamarosan kész leszek vele. :)

   Törlés
  2. Ó, igen, erre én is gondoltam. :D
   Már várom :)

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás