2013. május 6., hétfő

Lovely: Classic 192 - Review

A mai napra a kedvenc színemet hoztam az eddigi lakkok közül, ez a legkislányosabb és legcsillogósabb az összes rózsaszín lakkom közül.


A tömérdek mikrocsillámnak köszönheti a báját ez a körömlakk, a napsütésben csak úgy szikrázik! Sajnos több jót nem igazán tudok róla mesélni, mert nagyon szörnyű a fedése. Annyira kis halvány a rózsaszín pigment benne, hogy alig mutatkozik meg a körmökön és a körömvégek is ott integetnek a 3. réteg után is.


Itt már 4 rétegben van a körmömön, hát baromi szép így szerintem, de sajnos így olyan lassan szárad meg, hogy egyszerűen nincs türelmem kivárni a rétegek közötti száradási időt. A másik probléma pedig, hogy így már nagyon vastag a lakkréteg és akkor még fedőlakk nincs is rajta. Nem vagyok hajlandó lemondani róla, úgyhogy valószínűleg fedőlakként fogom elhasználni mindenféle rózsaszín körömlakk fölé. Hogy tetszik ez a szín? :)

11 megjegyzés :

 1. nagyon szép színe van:) imádom a rózsaszín lakkokat, azok a kedvenceim.
  rossz hír, hogy ilyen sok réteg kell belőle, így inkább kibírom szerintem nélküle, nem lenne türelmem megvárni amíg megszárad...:/

  VálaszTörlés
 2. Nagyon cuki, csak kár, hogy 4 réteg kell belőle...

  VálaszTörlés
 3. Ajj de kár érte h gyengén muzsikál. :(

  VálaszTörlés
 4. nagy kár érte.. :(
  van egy hasonló NYC lakkom, most van a körmeimen. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon cuki, de remélem nem az összes új Lovely lakk lesz ilyen fedésű és száradási idejű! :s

  VálaszTörlés
 6. nagyon nagyon szépp!!!!

  VálaszTörlés
 7. hát ez a 4 réteg megbocsájthatatlan, amúgy jól néz ki. :/

  VálaszTörlés
 8. Kár, hogy ilyen rossza fedése. =( Pedig nagyon szép a színe. =)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás