2013. május 10., péntek

Manikűrvadász - 2. forduló

A mai bejegyzésben egy kis játékra szeretnélek invitálni Titeket. Isa után, most én vagyok a házigazdája a Manikűrvadász nevű kezdeményezésnek, ami szerintem hihetetlenül aranyos és szuper, na de lássuk csak miről is van szó!


A játék lényege, hogy a jelentkező bloggerek sorsolás útján fogják megkapni, hogy kinek a blogjáról kell egy tetszés szerinti manikűrt elkészíteniük. Természetesen nem muszáj pont úgy, a színek is variálhatók, csak nagyjából legyen hasonló az eredetihez.

Ha úgy gondolod, hogy részt vennél a dologban, akkor nem kell mást tenned mint dobni nekem egy email-t a fckyeahprettynails@gmail.com-ra, amiben megírod a blogod nevét, hogy tudjam majd kik között sorsolhatok :)

Jelentkezési határidő: május 20.

Remélem, hogy sokan kedvet kaptok hozzá, bár nincs tétje, de szerintem mókás, és segít, hogy jobban megismerjük egymás munkáit, kicsit összehozzon minket. Megosztásoknak örülnék, szeretném, ha minél többen lennénk! :)

11 megjegyzés :

 1. Örülök, hogy kikerült a második forduló. :) Már alig várom a sorsolás végét! :)

  VálaszTörlés
 2. Ment is a jelentkezés :-) Szuper ötlet, alig várom a párom.

  VálaszTörlés
 3. :) mikor lesz a sorsolás? jelentkeznék, de most éppen pihengetnek a körmeim.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kb. 21-22-én, és olyan 2 hét lenne az elkészítésre :))

   Törlés
  2. rendben :) jelentkeztem is

   Törlés
 4. De szupi ötlet, már jelentkeztem is :)

  VálaszTörlés
 5. Szuper, bánkódtam is, hogy lemaradtam az elsőről, de most jelentkeztem rögtön! :)

  VálaszTörlés
 6. nekemis kimaradt sajnos az első, de jövök most már :)

  VálaszTörlés
 7. én jelentkeznék :)

  VálaszTörlés
 8. Sosem hallottam még ilyenről, de minden esetre nagyon tetszik az ötlet. Természetesen én is elküldöm a jelentkezésem. :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás