2013. május 20., hétfő

Manikűrvadász - A párok

Vasárnap éjfélkor lezárult a jelentkezés a játékra, itt az ideje a párok kihirdetésének! Először is szeretném megköszönni, hogy több mint 30-an írtatok és itt vagytok, részt vesztek ebben a kihívásban!


Itt láthatjátok a jelentkezőket felsorolva. Mindenki a saját neve ALATT lévő bloggert kapta meg. (Pl.: Phoenix Katy-től választ, Katy Ágitól, Ági Petrától, és így tovább...) Remélem mindenkinek érthető, ha valaki mégsem biztos benne, akkor nyugodtan kérdezzetek!

Az eredeti szabályok szerint mindenki akkor teszi közzé a manikűrt amikor csak szeretné, de mivel olyan sokan összegyűltünk, így egyszerűbbnek látom, ha egy pontos dátumot jelölök meg a közzététel napjának.

Június 10. - 18.00

Kérek mindenkit, hogy a bejegyzést ekkorra időzítse, hogy mindenki egyszerre tegye közzé amit alkotott. Három hét áll a rendelkezésetekre, remélem így mindenkinek megfelel. Senki ne felejtse el a bejegyzésben megemlíteni, hogy kitől választott manikűrt! ;) Én már nagyon kíváncsi vagyok ki mit fest! :)

13 megjegyzés :

 1. Kíváncsian várom az alkotásokat :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon várom már, izgatott vagyok :)

  VálaszTörlés
 3. Én is nagyon várom már :) már ki is néztem a manikűrt, amit valószínűleg elkészítek :3

  VálaszTörlés
 4. szuper párok! várom az alkotásokat! :)

  VálaszTörlés
 5. Óóó! Megtisztelve érzem magam, Ingrid. :) Jajj, nagyon jó lesz ez! :)))

  VálaszTörlés
 6. Asszem én már választottam is manit, szupi lesz :D

  VálaszTörlés
 7. Én már kiválasztottam, csak el kell készíteni. :D

  VálaszTörlés
 8. Ez egy nagyon jó ötlet :) mennyi olvasnivaló blog :) Jó, hogy ilyen nagy összetartás van itt a neten :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás