2013. május 15., szerda

Pretty Little Liars - Összefoglaló a második évadról

Mielőtt belecsapnék a 3. évadba, egy kis összesítő bejegyzést hoztam Nektek. Már az első évad után is készült ilyen, tök érdekes összehasonlítani, hogy mennyire változtak a színek meg a technikák. Egyébként azt kell mondanom, hogy NAGYON, már csak ha az általam készített másolatokat is megnézzük, sokkal merészebb és színesebb manikűrök készültek. Most csak a jellemzőbb színeket vettem sorba, de nem elfelejtendő az a rengeteg gyönyörű körömmatrica, amit a lányok viseltek! :)Aria többségében nagyon vidám és élénk, a szivárvány színeiben pompázó lakkokat választott, imádtam a manikűrjeit egytől egyig. Néhány rész erejéig még felbukkantak komorabb, hidegebb színek is, de nem ez volt a jellemző.


A lány, aki kilépett a komfortzónából. :D Végre Spencer is felfedezte magának a pasztelles árnyalatokat és a kicsit érdekesebb hatású körömlakkokat a nude és barna árnyalatú lakkok mellett.


Hanna sem okozott csalódást, tőle megszokottan az égvilágon mindenféle árnyalat/textúra előbukkant, gyakori volt a fehér és az arany szín, de élénk színekből sem volt hiány!


Emily maradt a szélsőséges vonalon, vagy valami gyönyörű pasztell, vagy valamilyen nagyon komoly, sötét árnyalatú körömlakkot viselt ebben az évadban is.


Hozzátok melyik színvilág áll a legközelebb? Kinek a manikűrjei tetszettek a legjobban? Nálam még mindig Hanna az abszolút kedvenc. :)

4 megjegyzés :

  1. Hanna és Aria lakkjai tetszenek a legjobban. :)
    a Mona pillangós manija a kedvenc- de persze csak a te verziódban! ;)

    VálaszTörlés
  2. Hanna és Spencer. :) Valahogy karakterekben is ők a favoritok. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás