2013. június 1., szombat

Essence - Me & My Ice Cream

NA VÉGRE! Nagyjából ezt kiabáltam magamban, mikor megpillantottam ezt az Essence trendkiadást. Na ez igen, ez aztán minden egyes darabjában tökéletes, így kell kinéznie egy szuper kollekciónak. Nem is tudom mikor éreztem utoljára azt, hogy mindent meg tudnék venni. :D Már csak azért kell imádkoznunk, hogy bizony hozzánk is eljusson és akkor hú de nagyon boldog lennék. A lakkok mellett a highlighter gyöngyök izgatnak még a legjobban, de az ajakápolók is nagyon édesek! Ti mit gondoltok? Szerintem ezt csak szeretni lehet. :)
 

Ben & Cherries; Always In My Mint; Ice, Ice Baby; Icylicious


Nail Topping Sticker

8 megjegyzés :

 1. Engem leges legjobban a rózsaszínes érdekel, mivel még kell egy ilyen halvány színű... :D Ja, és ami nem lakk, abból a highlighter érdekel igazán. :)

  VálaszTörlés
 2. Always In My Mint *-*
  és ezek a kaviár matricák : O érdekes, vajon meddig bírhatják

  VálaszTörlés
 3. Az összes lakk jöhetne, a többi annyira nem nyert meg, de ezek a színek... húúú :3

  VálaszTörlés
 4. nekem mondjuk ez nagyon semleges, mert kb minden márkánál vannak már ilyen fagyi/pasztell színek, nincs nagyon újdonság. max ha az a barack, olyan barack amit már régóta keresek és nem lesz hipphopp korall a körmökön :D
  (roni)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon cuki a lakkok csomagolása, imádni valóak a színek, de minősíthetetlenül rossz az Essence lakkok minősége. Eddig mindig befürödtem velük.

  VálaszTörlés
 6. Ha olyan krémesek, mint gondolom, akkor a nem rossz kategóriába sorolom, de a másik két nyári kollekció sokkal jobban tetszik.

  VálaszTörlés
 7. A lakkok mellett engem is az ajakápolók érdekelnek :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás