2013. június 14., péntek

Lovely: Baltic Sand 3 - Review

Tudom, már a csapból is ezek a lakkok folynak, de nem tudtam megállni, hogy ne fotózzam be és mutassam meg Nektek is. Mindhárom szín nagyon tetszett igazából, de még mindig nem érzem magaménak ezt a finist, ezért csak a kéket vettem meg, mert nagyon tetszik a színe. Oké, kicsit az is befolyásolt, hogy egy Anny dupe... :D


A színe elképesztő, szerintem a sellők uszonya valami ilyesmi lehet! Gyönyörű világoskék tele kisebb-nagyobb csillámokkal, amik ha visszaverik a fényt szinte szikráznak... Főleg napsütésben. :) Az üvegről sok újat nem tudok mondani, imádom az alakját és az új ecsetet is, de még mindig nagy szívfájdalmam, hogy ilyen ócska matricákkal csúfítják és persze a fantázianevek hiánya is lelomboz kissé. A lakk állaga természetesen a csillámok miatt nagyon sűrű, de könnyen kezelhető ettől függetlenül is. Két rétegben csodásan fed és pillanatok alatt meg is szárad.


És akkor jöjjön a varázslat... hát nem csodás? Tipikusan olyan árnyalat, ami télen-nyáron megállja a helyét... Teljesen beleszerettem. Próbálom megszokni, hogy olyan kis érdes, ezért a látvány azért kárpótol rendesen. Ha még nem tettétek meg, akkor szerezzétek be Ti is valamelyik színt a 3 közül, szerintem ilyen áron nem lehet kihagyni! :)

11 megjegyzés :

 1. A kedvencem a három szín közül,tetszik, hogy ebben nagyobb csillámok is vannak. Nem mondom,hogy elkötelezett híve lettem ennek a finish-nek,de határozottan tetszik, pláne hogy ez pénztárcabarát márka, pölö egy OPI-ra biztosan nem neveztem volna be.

  VálaszTörlés
 2. nekem is megvan :) mikor vettem a pirosat akartam de nem volt, a sárga meg e között nem tudtam dönteni mindkettőt megvettem :D de azóta szerencsére a pirosat is be tudtam szerezni :)

  VálaszTörlés
 3. Tegyél rá fedőlakkot, úgy is gyönyörű, különleges csak épp nem érdes. :)

  VálaszTörlés
 4. Már bánom, hogy a sárgát vettem meg, ennek a kéknek isteni színe van. Lehet előbb-utóbb a kosárkámban landol :)

  VálaszTörlés
 5. a kék lakk nem a kedvencem, de neked jól áll és ebben a formában nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 6. nekem is ez a kedvencem, bár én még nem tudtam beszerezni, mivel nálunk nem volt belőle:(

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés


 7. Nekem kettő van meg, a sárga és ez, a zöldet nagyon szeretem, igazán megérte az árát, mert ugyanolyan mint bármelyik OPI LS lakk :)

  VálaszTörlés
 8. Erre fáj a legjobban a fogam az összes Lovely lakk közül, de egy közeli drogériában sem találtam belőle.. :(

  VálaszTörlés
 9. ahj basszus, csak meg kell majd vennem... :D

  VálaszTörlés
 10. nekem is meg van és imádom ! <3

  VálaszTörlés
 11. Éppen most lakkoztam ki vele a körmeimet. Régen ájultam már el ennyire lakktól, ez most telitalálat.

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás