2013. június 10., hétfő

Manikűrvadász - #2

Nagy lelkesedéssel vetettem bele magam ebbe a játékba és szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem, hogy ennyien jelentkeztetek! Én csomó remek blogra akadtam a jelentkezők közül, úgyhogy nem volt hiábavaló a szervezés! :)

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy Carmenesque blogját kaptam, hiszen imádom az összes manikűrt amit valaha készített és közzétett, úgyhogy volt miből válogatnom! Le sem tagadhatom az átmenetek iránti szenvedélyemet, ezért erre a mentaszínű, arany csillámokkal díszített alkotásra esett a választásom.

Sajnos nekem nem sikerült olyan szerencsésen összeválogatni a színeket, egymás mellett már nem tetszettek annyira... Mivel a finise nagyjából egyiknek sem volt egyforma, ezért ezzel az apró arany csillámos lakkal kompenzáltam. Nyomába se érek az eredetinek, de jó móka volt elkészíteni és más színekkel mindenképpen próbálkozni fogok még!

Használt lakkok:
Essence: Iced Mint Frappé
Essence: I Like
Essence: You Belong To Me
H&M: Gentle Sky
KIKO: 388
Essence: You're a Gold Mine
Essence: Make It Golden

15 megjegyzés :

 1. Ó, ez de gyönyörű! *.* A mentát, az aranycsillámot és az ombre manikat is nagyon szeretem, így együtt meg egyszerűen csodás! :)❤

  VálaszTörlés
 2. Juj de szep :o

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. gyönyörű lett nagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés
 4. szép színeket választottál, az arany csillám pedig nagyon feldobja, tetszik:))
  élveztem ezt a kis játékot, remélem még lesz folytatása, ügyesen szervezted, nem győzöm nézegetni az alkotásokat:))

  VálaszTörlés
 5. nagyon szép lett!! nekem nagyon tetszik : ))

  VálaszTörlés
 6. Hű ez nagyon sellős lett!:)Imádom! :) <3

  VálaszTörlés
 7. Csodás lett, nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 8. kedves lett, mint az eredeti. :)

  VálaszTörlés
 9. Szépséges lett! A színekről meg csak annyit, hogy én is többedszerre jutottam el a tökéletes választékig, a legsötétebbet pl harmadszorra találtam csak el :) Aztán pedig olyan szín lett a befutó, amire nem is gondoltam volna, szóval tényleg próbálgatni kell, hogy mi hogy megy egymáshoz :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás