2013. július 14., vasárnap

AVON - Nail Art Design Strips

Erre a szép vasárnap délelőttre egy nagyon szuper újdonságot hoztam Nektek, méghozzá az AVON-tól! Körömmatricák! Ezer éve szeretném őket kipróbálni, ezért remélem, hogy nálunk is kaphatóak lesznek, ha nem is az összes árnyalat, de legalább néhány, bár annyira jó mind! 


Eddig csak jókat olvastam róluk, napokig bírják a megterhelést, az áruk is elfogadható, engem megvettek kilóra. :) Ti mit gondoltok? Tetszik valamelyik minta?Hot Pink Bling, Inner Animal, Mosaic Flowers, Zebra Bling, Starstruck


Racy Lacey, Sweetly Laced, Swirled Blues, True Zebra, Red Hot Lace


Bedazzled, Bows For You, Catch the Wave, Check You Out, Cheetah Pink


Colour Shock, Crystalized Black, Denim Stars, Dozen Roses

9 megjegyzés :

 1. úú, igen, melyik katalógusban lesznek, nem tudod?
  a hot pink bling, a mosaic flowers, a sweetly laced és a cheetah pink nagyon tetszik!! :D

  VálaszTörlés
 2. húú tetszik a Hot Pink Bling, Inner Anima, Bows For You. Remélem én is kapható lesz nálunk!

  VálaszTörlés
 3. A Swirled Blues-t igencsak el tudnám képzelni a körmömön. :) Bár eddig nincsenek jó tapasztalataim a körömmatricákkal, ha elérhető áron lesznek, lehet, hogy adok nekik még egy esélyt. :)

  VálaszTörlés
 4. Szívesen kipróbálnék néhányat :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem így elsőre a Zebra Bling lett a kedvencem. Remélem lesznek nálunk is! Egyébként én most hallottam ezekről először :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás