2013. augusztus 12., hétfő

Confessions of a blogger

Sziasztok.

Az ilyen bejegyzéseknek általában kétfajta végkifejlete lehet, szeretném leszögezni, hogy nem áll szándékomban abbahagyni a blogolást, viszont úgy érzem magyarázattal tartozom a hirtelen eltűnés és a hónapokig tartó csend után.

Nyár elején az életem teljesen a feje tetejére állt, minden ami eddig biztosnak tűnt hirtelen szertefoszlott és teljesen egyedül maradtam, az életben először nem volt B tervem. Meg kellett tanulnom egyedül felállni és továbblépni. Még mindig keresem önmagamat és ez bizony eltart majd egy darabig... Át kellett gondolnom, hogy mi fontos számomra, mi az ami előre visz és nem hátra, mik azok a dolgok amik segítenek majd a továbblépésben. Sokat töprengtem, hogy mi legyen a bloggal, de végül úgy döntöttem, hogy nem fogok eltűnni. Szeretem ezt a kis oldalt, szeretek nektek írni. A blog mindig örömöt okozott és nem bosszúságot, őrült lennék abbahagyni. 

Meg akarom köszönni nektek, hogy a kényszerszünet ellenére is maradtatok, így is látogattátok az oldalt, ígérem, nem hagylak cserben titeket és hamarosan visszatérek. A fényképezőgépem éppen szervizben van, de amint megkapom, folytatom ahol abbahagytam. Remélem, hogy hamarosan találkozunk.

14 megjegyzés :

 1. Azt sajnálattal olvasom hogy a te házad táján is gondok vannak, viszont nagyon örülök hogy nem hagyod abba a blogolást! Remélem hamar visszatérsz a régi kerékvágásba..:)
  Kitartás!!

  VálaszTörlés
 2. Jó kis blog és tényleg kár lenne ha nem folytatnád.Minden jót kívánok neked az életben remélem nem nagyon komoly a dolog, és megtudod oldani.❤ És várom majd az új posztot.
  Üdv. Judit

  VálaszTörlés
 3. Nagyon örülök, hogy nem hagyod abba!:) El sem tudom képzelni a napjaim a blogod nélkül.:/ Remélem, minden rendben lesz az életedben, én nagyon szorítok érte. Ahogy azért is, hogy továbbra is örömöd leld abban a kis internetes körömlakk-buborékban, ami ez elmúlt időszakban létrejött a magyar blogszférában. :D

  VálaszTörlés
 4. :o nagyon sajnálom :( anno én is átestem ezen
  de annak örülök, hogy folytatod a blogolást, tőled kapok kedvet a körömlakkozáshoz :) szóval csak hajrá hajrá, és sok új bejegyzést! :)

  VálaszTörlés
 5. Örülök, hogy ez lett a végkövetkeztetés, mert hiányoznál, ha nem blogolnál. Nagy kalappal a lábraálláshoz!!!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm mindegyikőtöknek <3 Iszonyatosan sokat jelent, hogy itt vagytok ti is és támogattok!

  VálaszTörlés
 7. Régi olvasód vagyok, igaz eddig csendesen figyeltem a blogot. Örülök,hogy nem hagyod abba, kevés körmös boggerina van Magyarországon, aki ilyen igényes munkákat ad ki a keze közül. Fel a fejjel, remélem,hogy rendbe jön az életed!:)

  VálaszTörlés
 8. Örülök, hogy nem hagyod abba. Kitartás!

  VálaszTörlés
 9. Örülök, hogy nem hagyod veszni ezt a szuper blogot és még ha nem is úgy alakulnak a dolgok mint azt szeretnéd, a blog és az olvasók egy biztos pont lesz az életedben. Hajrá Ingrid! :)

  VálaszTörlés
 10. Kitartás! Nagyon kedvelem a blogod és én se szeretném ha abbahagynád, mindent úgy csinálj ahogy neked jó :)

  VálaszTörlés
 11. Csak az előttem szólókat tudnám ismételni, úgyhogy most csak annyit írok, várom az új bejegyzéseket :) Kitartás :)

  VálaszTörlés
 12. Nagyon várunk vissza Ingrid! (L)

  VálaszTörlés
 13. jajj, de jó, ez a hír, hogy nem hagyod abba! <3 sok sikert az életben, ott rendezz mindent és aztán térj vissza! VÁRUNK! :)

  VálaszTörlés
 14. Nehogy abba hagyd! Ez a legjobb körmökkel foglalkozó felület! Nagyon szépek a munkáid, igényesek a képeid! Szóval fel a fejjel! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás