2013. augusztus 24., szombat

Manikűrvadász - #3

Megkésve bár, de mindenképpen el akartam készíteni ezt a manikűrt is, sajnos a fényképezőgép bajai miatt nem tudtam időben posztolni a bejegyzést. A harmadik fordulót Marcsi vezényelte le, nagyon sokan összegyűltünk megint és mindenki szuper izgalmas körmöket festett erre az alkalomra is.

A sorsoláson Odil blogja lett az, ahonnan egy manikűrt kellett választanom. Még viszonylag újnak mondható a blogszakmában, viszont az oldala igazán figyelemreméltó, mindenképpen vessetek rá egy pillantást! A kiválasztott alkotás pedig egy színes francia manikűr lett, ezt gondoltam újra egy kicsit. :)

Mivel a körmeim sokkal rövidebbek, ezért kevésbé mutat jól ez a fajta festés a kezemen, de azért próbálkoztam! Végre tudtam hasznosítani a díszítőlakkokat is. Sablont nem használtam, de a vékony ecsetekkel viszonylag egyszerűbb volt kivitelezni az egyenes csíkocskákat. Szerintem ez a manikűr olyan egyszer és nagyszerű kategória, nem hivalkodó, de mégis vidám és színes. Kicsit hosszabb körmökkel újra megpróbálkozom majd vele! :)

Használt lakkok:
Essence: Toffe To Go
Essence: Purple Magic
Essence: Juicy Coral
Essence: Ocean Breeze
Essence: Flower Power
Esthetic: Pink
9 megjegyzés :

 1. Örülök, hogy végül megcsináltad! Nem meglepően jó is lett :)

  VálaszTörlés
 2. Ezt már olyan rég óta ki akartam próbálni..:) nagyon szép, szabad kezes alkotás?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, sablon nélkül készült, olyan kis vékony ecsettel. :)

   Törlés
 3. nagyon tetszik ez a mani, de nekem még rövidebbek a körmeim a Tiédnél, úgyhogy nagyon nem áll jól. én a nude+színes trend kombót ezért egy neon glitteres nude lakkal tudom le, de az csalás :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás