2013. augusztus 18., vasárnap

NAIL CLUB | Liquid Sand

Végre működik a fényképezőgép, végre újra csatlakozhatok a lányokhoz az alkotásban, hiányzott már a Nail Club nagyon. :) Az eheti témánk a mostanában egyik legdivatosabb textúra, a liquid sand finis.


Engem még azóta sem kapott el a láz, hogy minél több ilyen lakkot megkaparintsak, bár be kell vallanom tényleg szépek, de engem valahogy akkor is zavar, hogy olyan érdes a körmöm felülete. Mivel csak két színnel rendelkezem, ezért arra gondoltam, hogy megcsinálom a saját verziómat. Nagyon egyszerű a dolog, nem kell hozzá más, csak nagyon apróra és durvára őrölt csillámpor, én rózsaszínt, lilát és kéket kevertem össze, a végeredmény pedig engem is meglepett, ugyanis nagyon szép színt sikerült kikeverni ezekből. Alapnak egy halvány rózsaszín lakkot használtam. Egészen elégedett vagyok a végeredménnyel. Nektek hogy tetszik? :)


Használt lakkok:
H&M: Get A Rose 4 Me
Csillámporok
12 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás