2013. augusztus 15., csütörtök

TESZT | Aveo kéz- és körömbalzsam méhviasszal

A Müllerben sétálva az utazáshoz ajánlott mini termékek között találtam ezt a kis krémet. Mivel az ára 200Ft alatt volt, gondoltam adok neki egy esélyt, kíváncsi voltam mit tud ennyi pénzért.


Csomagolás
A vidám kék szín ragadta meg a tekintetemet először, szerintem nagyon ízléses a csomagolás, tetszik, hogy ilyen karcsú a tubus. 30ml-t tartalmaz egyébként, de van nagyobb kiszerelésben is, bár nekem ez bőven elég, táskába dobós krémnek szántam.

Összetevők
Nagyon ijesztő dolgokat nem találtam benne, igazából a méhviasz hatására voltam kíváncsi, de akármi is volt ebben a krémben le kell lőnöm a poént, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Illat
Valami nagyon mézesre tippeltem, de meg kell mondanom csak egy kis szolid púderillatot véltem felfedezni benne, méznek semmi nyoma. Kellemes egyébként, csak valahogy másra számítottam.


Használat
Az állaga tényleg inkább egy balzsamra hasonlít, nem annyira krémes mint az átlagos kézkrémek. Könnyű eloszlatni és kevés is elég belőle, viszont ennél több jót nem igazán mondhatok róla. Hidratálás helyett inkább csak bevonja a kezeket egy vékony réteggel, aminek az első kézmosást követően búcsút is inthetünk. Nem tudom az extrán száraz kezekkel mit művel, de én téli napokra nem igazán ajánlom, nem hiszem, hogy csodákat tenne. 

Ár/érték arány
Annál a 155Ft-nál amit kiadtam érte számomra nem is ér többet. Nem egy csodaszer, csak felületesen kezeli a problémát, hiszen a krém nem igazán szívja be magát. Krémmánián olvastam több pozitív véleményt is róla, úgyhogy nem beszélek le róla senkit, ennyiért tényleg megér egy próbát, én azonban a jövőben nem fogom újravásárolni.

2/5

2 megjegyzés :

  1. Nekem szerintem ilyenem van, csak még másmilyen csomagolásban (most is épp az orrom előtt van :D). Én is direkt táskába vettem még anno nyáron, ez már a második ilyen tubus és én teljesen elégedett is vagyok vele. Már az utolsó cseppeket sajtolom ki belőle, allergiaszezonkor az orrom alatti területre tökéletesen megfelelt és télen is jól jött néha :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy ebben valami új formula van, azért más? :D Nem tudom, de nekem tényleg nem jött be sajnos.

      Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás