2013. szeptember 14., szombat

DEAR DIARY... | Blogger Shopping Day

Ma délelőtt egy eszméletlen jó kis programon vett részt a magyar bloggervilág nagy része, hiszen a Festy In Style, a PandArte és a SmizeDivat bloggerei megszervezték az eddigi legnagyobb blogger eseményt, ahol többek között az ő ruháikat is megvásárolhattuk. :)


A helyszínt az ISKOLA biztosította, (mi odafelé sikeresen eltévedtünk és tettünk néhány felesleges kört mire megtaláltuk :D) szerintem nagyon hangulatos volt a légkör, bár többen is panaszkodtunk a lilás fényekre. Kicsit zavaró volt a válogatás közben, hogy nem láttuk pontosan a színeket, de a legtöbbünket ez nem befolyásolta a vásárlásban. :)


Mindenki nagyon közvetlen és segítőkész volt, nagyon élveztem az egészet, külön köszönet Magdinak, Dávidnak, Roninak, Nettinek amiért feldobták a hangulatom és a drága Lilynek is, hogy elkísért és beszélgettünk egy jót! :)) Sajnos nem maradtunk sokáig, mert nekem sikerült megfáznom, így a kerekasztal beszélgetéseken már nem vettem részt.


Természetesen én sem távoztam üres kézzel Magdi nagy örömére, ugyanis minden apróságot tőle szereztem be. ;) Egyébként ha tehettem volna, a fél pultot felvásároltam volna nála, de hihetetlen milyen jó cuccok voltak mindenkinél. Amikor megláttam a körömlakkos táskát éreztem, hogy a vesztembe rohanok, de sikerült még ésszerű mennyiséget begyűjteni! :D


Nagyon örülök, hogy végül elmentem és remélem, hogy ezek után a jövőben gyakrabban lesznek hasonló események, mert annyira jó személyesen is találkozni azokkal az emberekkel akik ezeket a csodás blogokat írják.
Köszönjük, hogy vagytok!

10 megjegyzés :

 1. tetszik minden, amit zsákmányoltál. sajnos nekem ebben a nagy esős időben nem volt kedvem elmenni, de remélem lesz még hasonló találkozó, mert jó kis kezdeményezésnek tartom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, én sem éreztem nagy életkedvet reggel, főleg a betegség miatt, de nem bántam meg végül! :) Legközelebb nézz be mindenképpen! :)

   Törlés
 2. Szuper jó kis rendezvény volt, nekem is sikerült vennem egy farmert, meg egy nyakláncot, és az első kerekasztal beszélgetésen is voltam :)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is imádtam, még ilyeneket!! :)) Örülök, hogy találtál te is kincseket, én is tudtam volna még választani... :)

   Törlés
 3. én vettem meg a másik kalapját :D mondta is, hogy volt egy másik kalap, ami úgy állt a lányok, aki megvette, mintha ráöntötték volna :)
  (roni)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de aranyos :)) <3 A tiéd is szuper, nagyon jól áll neked! :)

   Törlés
 4. Annyira sajnálom, hogy csak ilyen röppenő üzemmódban láttalak :( Na majd legközelebb ;)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk végre, és a kalap tényleg istenien állt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, annyira köszönöm! Imádom egyébként, nem lehet rólam lerobbantani! :D

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás