2013. szeptember 2., hétfő

SWATCH | IsaDora: Dolce Vita

Régen volt már teszt a blogon, viszont most egy olyan lakkot mutatok meg nektek, ami annyira jól teljesít, hogy simán be is került a kedvenc körömlakkjaim közé. Volt szerencsém tesztelni az IsaDora lakkok közül néhány árnyalatot, most ezzel a rózsaszínnel nyitnám a sort. :)


Alapvetően nincsen különleges színe, egy sima krém finisű rózsaszín, viszont az én bőrtónusomhoz  a rózsaszínnek ez az árnyalata passzol a leginkább, úgyhogy számomra telitalálat. Annyira jó állaga van, nem is tudom mihez hasonlítani, de külön élmény vele a lakkozás. Engedjétek meg, hogy az ecsetről áradozzak egy kicsit. TÖKÉLETES. Egyetlen húzással ki tudom festeni a körmöm, hibátlan munkát lehet vele végezni, bárcsak minden körömlakknak ilyen ecsete lenne. Egy álom, de tényleg.


A száradási ideje gyorsnak mondható és valóban tartós is, 3-4 nap után kezdett csak enyhén megkopni a körömvégeken! Totális szerelem. :) Az egyetlen szívfájdalmam, hogy ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, elég kevés mennyiséget kapunk, a kis üvegcse csupán 6ml körömlakkot tartalmaz, viszont ha jól tudom az ára 2200Ft körül mozog a Douglas üzleteiben. Viszont a minősége az vitathatatlan, úgyhogy a jövőben és is nyitottabb szemmel nézem majd az IsaDora állványait, hátha kincsre bukkanok. ;)

6 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás