2013. szeptember 16., hétfő

SWATCH | IsaDora: Gold Crush

Újabb tesztelnivaló csodát kaptam, méghozzá az IsaDora őszi/téli kollekciójából. Előre csak annyit mondanék, hogy kezdem megszeretni ezt a homokos hatású finist és ebben ez a lakk is nagy szerepet játszott. :)


Gyönyörű arany csillámok alkotják ezt a körömlakkot, amik úgy ragyognak mint az ékkövek... Nem túlzok, tényleg csodásan mutat felkenve is. Bár nem a tipikus sárgás arany árnyalatról van szó, inkább kicsit ezüstös beütése van, de imádom így is, határozottan működik közöttünk a kémia. ;) A két réteg amit megkövetel villámgyorsan megszárad és egyszerűen nem lehet ezt a lakkot nem szeretni. Többször is hangoztattam, hogy nehezen barátkozom ezzel a textúrával, de az IsaDora végre meggyőzött, hogy ez bizony mégiscsak nekem való.


Az ecsete még mindig egyszerűen tökéletes, a legjobb ecset amit valaha próbáltam. Az egész kollekció gyönyörű egyébként, olyan árnyalatokkal rukkoltak elő, amilyenekkel eddig még egy márka sem, legalábbis ezen a liquid sand vonalon. A sötétzöld és a bordó még nagyon mozgatja a fantáziámat... Ha beszereznétek, akkor a Douglas parfümériákban megtaláljátok őket, 2290Ft-os áron.

10 megjegyzés :

 1. Jajj istenem ezt még nagyon szeretném :)

  VálaszTörlés
 2. Annyira jók ezek a lakkok! nemsokára hozzám is ideér, amit tesztelni fogok, na az is valami eszméletlenül szép! Már majd meg zavarodok, hogy a kezemben foghassam. :D Egyik legjobb márka ez az IsaDora. :)

  VálaszTörlés
 3. woww kell úgyis tervezek menni a Douglasban!!!

  VálaszTörlés
 4. Én a Chameleon Crush-t vettem meg, de érzem, hogy vissza kell mennem a zöldért is. Mindent szeretek ebben a lakkban és tényleg nagyon jó árnyalatokkal jöttek ki.

  VálaszTörlés
 5. oh... nagyon szép :)

  még mindig nincs egy sand lakkom sem, lassan kezd ciki lenni. :D

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép színe van és imádom, hogy nagyobb glitterek is vannak benne. :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó kis lakknak tűnik, így hallomás alapján a bordó is megérne egy misét..:)

  VálaszTörlés
 8. A vörös nekem is mozgatja a fantáziám...:D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás