2013. szeptember 1., vasárnap

ÚJDONSÁG | Essence: Metal Glam

Az új hónap mindig új kollekciókat hoz, kezdetnek a kedvencemet hoztam, az Essence most metálosra vette a figurát, és egy gyönyörű kollekciót hozott össze nekünk. Kifejezetten tetszenek a lakkok, viszont kísértetiesen hasonlítanak a régebbi mágneses körömlakkjaikhoz, az árnyalatok nekem nagyon ismerősek. A fedőlakkért viszont már most epekedem, ha olyasmi lesz, mint az OPI: The Man With The Golden Gun nevű csodája, akkor mindenképpen be kell szereznem, már nagyon régóta vágyom egy ilyen lakkra. :) A körömmatricákból az arany nagyon birizgálja még a fantáziámat, csak annyira nem bízom ezekben, hogy be is ruházzak rá. Meglátjuk. :) Nektek hogy tetszik ez a kollekció? Szerintem a többi darab is elég meggyőző. :)


 Steel-ing the Scene, Petal to the Metal, Glamour Girls, Gold Digger


Steel-ing the Scene


Silver Star, She’s so Glamorous, Glam-me

8 megjegyzés :

 1. A fedőlak....óóójaj...na az a kell kategória lesz! :D

  VálaszTörlés
 2. Én ugyan elkészítettem az OPI lakk házi változatát, de ettől függetlenül megveszem ezt a fedőlakkot is, ha szép (és nálunk is kapható) lesz :-)

  VálaszTörlés
 3. Na jó...mostmár elegem van az Essencből mostanában annyi jó dolguk van :D A fedőlakk nálam is abszolút listás egyszerűen kell!!

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Pontos infót nem tudok, hogy kapható lesz-e nálunk, de én bizakodom! Ha igen, akkor október-november a tippem. :)

   Törlés
 5. az arany lakk <3 már nagyon várom! :)

  VálaszTörlés
 6. Kíváncsi vagyok az aranyra *.*

  VálaszTörlés
 7. Látom, hogy a fedőlakkért vérre menő harcok fognak majd dúlni a drogériákban! :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás