2013. október 20., vasárnap

DEAR DIARY... | Primőr bloggertalálkozó

Igen, tegnap én is azon szerencsések között voltam, akik ott lehettek az idei Primőr kft. által szervezett bloggertalálkozón. Brace yourselves, mert most mindenki erről fog írni, úgyhogy pont ezért én rövidre veszem a témát és csak néhány szóval és képpel emlékezem meg az eseményről.

Kezdeném azzal, hogy sajnos szerencsétlen módon úgy alakult a péntek estém vagyis szombat reggelem, hogy összesen 2 órát aludtam, így úgy érkeztem meg szombaton, mint egy zombi... :D Végig kávésbögrével a kezemben bolyongtam és próbáltam túlélni. Ezért külön is szeretnék elnézést kérni a körülöttem ülő hölgyektől, elég pokróc voltam az egész esemény alatt.


Először a Catrice illetve Essence márkákról kaptunk egy kis információt, főleg az új termékekről és trendkiadásokról volt szó. Örömmel jelenthetem, hogy a Happy Holidays kollekció november végén-december elején itthon is kapható lesz, így beszerezhetjük a csodás Snowflake fedőlakkot, ami élőben is mindenkit elvarázsolt. :)

Ronival éppen beleszeretünk a Snowflake fedőlakkba

Megcsodáltuk a Gel Nails at Home termékcsaládot is, ki is próbálhattuk, valamint az előadás után volt egy kis kérdőív, ahol két helyesen válaszoló mázlista meg is nyerte a komplett kezdőcsomagot. :)

Calo(z) teszteli a Gel Nails At Home rendszert


Ezután volt egy hosszabb ebédszünet, ami részemről katasztrófa volt, mert állni alig bírtam, és éhes sem voltam igazán, valamint egy elég szűk folyosón kellett várakoznunk és hát nem voltunk kevesen, szerintem ez így nagyon kényelmetlen volt. Vegyük azt hozzá, hogy iszonyatosan nyűgös is voltam, úgyhogy duplán érzékenyen érintett minden ilyesmi. :D
A szünet után a MaxFactor előadása következett, hírt kaptunk néhány újdonságról, amikről nektek még sajnos nem mesélhetünk, de már nem kell sokat várni, hogy a boltokba kerüljenek és ti is kipróbálhassátok őket. Persze közben körbejártak a különböző termékek, hogy mi is közelebbről megismerkedhessünk velük.Szandra tesztel :)

Végezetül az Artdeco és a Beyu márka mutatkozott be, amin én már annyira fáradt voltam, hogy a fotózáshoz sem volt túl sok energiám. Sok érdekes dolgot meséltek az ikonikus termékekről, a különböző kollekciókról és a márkák megalakulásáról is.
 Természetesen idén sem távoztunk üres kézzel, megint zavarba ejtően sok terméket kaptunk kipróbálásra. Tesztekkel természetesen én is fogok készülni a közeljövőben.


Még egyszer szeretném megköszönni a szervezőknek, az előadóknak és a sminkeseknek ezt a napot, nagyon megtisztelő, hogy ismét itt lehettem. Ó és kedves bloggerinák akikkel sikerült pár szót váltani, nektek is ezer köszönet, amiért ennyien vagytok és ilyen jó blogokat vezettek és olyan türelemmel hallgattatok végig a hülyeségeimet!

17 megjegyzés :

 1. Válaszok
  1. Kicsit hosszú és tömény, de igen, jó volt nagyon :)

   Törlés
 2. Nem is látszott rajtad, hogy csak 2 órát aludtál. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy! Pedig én úgy éreztem, hogy az egyik szemem 5cm-rel lejjebb van mint a másik. :D

   Törlés
  2. Dehogy. :D Remélem legközelebb tudunk beszélgetni, annyira sajnálom, hogy erre sok bloggerrel nem jutott idő... :(

   Törlés
  3. Igen, ezek az események "sajnos" ilyenek! :)

   Törlés
 3. Nem is voltál pokróc :)!!! Amúgy két óra alvás utána csodálom, hogy ilyen hősiesen végigülted az egészet!!!

  VálaszTörlés
 4. Én is csodálkozom, hogy hogy tudtad végigülni, mert én pl a Beyu bemutatója előtt már úgy éreztem, hogy néha bzony össze kell kaparnom a figyelmemet néha-néha hogy ne lankadjon, és ne ásítozzak... :) Pedig nem voltam álmos, egyszerűen csak az 5 óra alatt rengeteg információt hallottunk és láttunk, de hihetetlen jó élmény volt szerintem. :)

  Mea (Nail Polish Maniac Blog)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én végig ásítottam, meg dőltem jobbra-balra, bár igyekeztem nem olyan feltűnően... :D Igen, nagyon tömény volt, én két nappal utána is dolgozgattam fel magamban a sok infot. :D

   Törlés
 5. Biztosan szuper volt és igazi hős vagy hogy végigülted! :) Várom a teszteket! :)

  VálaszTörlés
 6. Először is úgy örültem, hogy látlak élőben! Átérzem a helyzetet, nekem ugyan 3 órát sikerült aludnom, de így is nagyon szenvedtem már a végén.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon örültem ám :))) Igazi kis hősök vagyunk, hogy kibírtuk! :D

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás