2013. október 9., szerda

Pretty Little Liars - The Remains of the 'A'

Régóta tartozom nektek ezzel a bejegyzéssel, kicsit elhanyagoltam ezt a témát, de mostantól megint minden szerdán folytatom. :) Ebben a részben igazán vidám, inkább nyárias színek bukkantak fel, kivéve Spencer kekizöld manikűrjét, amit egyébként kicsit bánok, hogy nem készítettem el, de végre Allison is előkerült a sorozatban, ráadásul brutális sárga körmökkel, így inkább őt választottam.

Kattintásra megnövök!


Essie: Shake Your $$$ Maker, China Glaze: Shocking Pink, Revlon: Tropical Temptation, Zoya: Dree, Chanel: Mimosa

A sárga körömlakkokkal mindig hadilábon állok, mert tetszenek, de macerásak és nem is mindig tudom "viselni" a színt. Pedig nagyon ütős, biztos, hogy egy borongós napot is más megvilágításba helyezne. :) Ti szeretitek ezt a színt?

NYC: Lexington Yellow

4 megjegyzés :

  1. Nagyon! :) Nekem is az a bajom vele, hogy sokszor macerás, de ha nehezebb napom van, kellően fel tud dobni.

    VálaszTörlés
  2. Én imádom a sárgát (vagyis a hidegebb tónusúakat), ez a lakk is benne van a gyűjteményemben, és tök jó, mert fehér alapon egy neonosabb színt kapunk, viszont önmagában pedig egy kicsit pasztelosabbat :D Szóval igazi 2in1 lakk :)

    VálaszTörlés
  3. Szép ez a sárga árnyalat :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás