2013. október 6., vasárnap

SWATCH | Barry M: Amethyst Glitter

Gondolom már mindannyian értesültetek róla (hiszen valljuk be kedves bloggerinák, örömünkben elárasztottuk vele az internetet :D), hogy a Nailland Hungary nyitása alkalmából néhányunkat különleges ajándékokkal lepett meg. Az első lakk amit bemutatok nektek egy csillámos Barry M csoda.


Mindig szimpatikus volt ez a márka, de valahogy sosem jutottam odáig, hogy beszerezzek egyet. Szerintem ez most drasztikusan változni fog, ugyanis nagyon megkedveltem már egy használat után is. Áttetsző alapban úszkálnak a közepes méretű, ciklámen, lila, világoskék és arany színű csillámok.


Az üvegét én mindig kisebbnek képzeltem el, nem tudom megmagyarázni miért, de egészen meglepődtem mikor megláttam, hogy valójában mekkora. Nekem egyébként nagyon tetszik a design, talán az egyik legpraktikusabb tárolás szempontjából és a 10ml-es mennyiség is teljesen rendben van. A kupak jól kézre áll, az ecset vékony és hosszúkás. Csillámos lakk esetében nem zavaró, de mondjuk egy krémfinisű lakkot már nehezebben lehetne felvinni vele.


Az üveget forgatva is feltűnt, hogy nagyon híg az állaga, ami csillámos lakknál szerintem inkább előny, hiszen így sokkal hamarabb száradnak a rétegek. Hogy a fenti fedést elérjük legalább 3 réteg szükséges, de mivel gyorsan szárad, ezért szerintem simán használható önmagában is. Az alsó képen egy sötétkék alapon próbáltam, nekem így jobban tetszik, a sötét szín jobban kiemeli a csillámokat. 

Ha megtetszett nektek, akkor október 10-től ti is megvásárolhatjátok a Nailland üzletében! :)

9 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás