2013. október 26., szombat

SWATCH | A-England: Princess Sabra

Na mit hoztam ma nektek? Bizony, egy csodás holo lakkocskát, méghozzá az A-England kínálatából, ami a nagyszerű Nailland jóvoltából lett az enyém. Ha erre a márkára gondolok, akkor azonnal az jut eszembe, hogy biztosan valami varázsló kotyvasztja nekünk ezeket a csodákat a jó öreg ködös Albion-ban... :) Mielőtt belevágnék azért azt megosztom veletek, hogy ennek a körömlakknak a "második" neve Tristam Eyes. A szín megalkotója a cicája, Tristam szemszínét akarta viszontlátni az üvegben. Ez mennyire cuki már?


A szín, hát az valami hihetetlen. Elsősorban azért, mert szerintem magamtól sosem vettem volna ilyen árnyalatot, viszont ahogy felvittem a körmömre, rögtön bele is szerelmesedtem. Az árnyalat valahol az olívazöld és az arany között lehet, megbolondítva a holografikus hatással. A lakk állaga mesés, olyan szépen és könnyen terül, már egy rétegben is. A száradási ideje az átlagosnál kicsit gyorsabb volt, viszont fedőlakkot mindenképpen kenjetek rá, mert önmagában nem kifejezetten fényes a finise.


Az üveg szerintem nagyon szép, letisztult, bár a kupak ujjlenyomatgyűjtő, de nem zavaró a jelenség annyira. Külön tetszik a logo az üvegen, annyira minőségi hatást kelt... Egészen amíg a kupakot le nem csavarom. Ugyanis az ecset borzalom, a szálak össze-vissza állnak, egyik hosszabb mint a másik, katasztrófa volt vele festeni. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egy ilyen árkategóriájú lakktól nem ezt várom. Nyilván csak pont kifogtam a hibás darabot, mert másnál még nem olvastam ilyenről, de azért eléggé bosszantó.


Viszont amit itt láttok, engem kárpótolt a kellemetlenségért. A holografikus hatás miatt az alsó képen napfényben is lefotóztam nektek, de hogy lássátok milyen természetes fényben, lőttem egy ilyen képet is. Szerintem így is bámulatos és megismételhetetlen árnyalat, ha valami különlegességre vágytok a hétköznapokon, akkor ebben a lakkban nem fogtok csalódni.

7 megjegyzés :

 1. gyönyörű színe van *-* nagyon tetszik

  VálaszTörlés
 2. Belefájdul a szívem :) Meseszép szín!

  VálaszTörlés
 3. az én bridal veil-emnek is borzasztó az ecsete, ráadásul én is első a-england-nek fogtam ki azt :( de a többinél, amit azóta begyűjtöttem, nem tapasztaltam ilyet, úgyhogy szerencsére nem gyakori betegség :)
  (nem gondoltam volna, hogy tényleg nem látlak novemberig! vagy csak nem én voltam bent, mikor belopóztál a naillandbe mégis? :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, akkor nem vagyok egyedül. :D Nem voltam még, jól látod a helyzetet, kicsit vissza kellett fognom magam, mert túl sok születésnap volt, és egyik sem az enyém... :D De hamarosan érkezem... :D

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás