2013. október 1., kedd

ÚJDONSÁG | Essence: Chocolate Fondue

És itt vannak az Essence idei téli kézkrémjei! Én már nagyon kíváncsi voltam, hogy ezúttal milyen finomságok illatát vegyítik a krémekkel, hát gondolom nem kell magyaráznom az okát, amiért ezt is telitalálatnak tartom... :D A csokis banánost szinte már az orromban érzem, alig várom, hogy élőben is megszagolgassam őket! Ha jobban megnézitek a tubusok mérete szerintem változott, kicsit hosszúkásabbak lettek, nem tudom, hogy ez a mennyiséget (és ezzel az árat) is befolyásolta-e, mindenesetre én eddig is imádtam ezeket a krémeket, idén is keresni fogom őket a boltokban. Elvileg decembertől kaphatóak! :)


Strawberry Dark Chocolate, Banana Dark Chocolate, Kiwi Dark Chocolate

11 megjegyzés :

 1. kíváncsi leszek rájuk! idén végre decembertől kaphatóak? :) ez jó hír, elvégre téli trendkiadásról van szó.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Hivatalosan" tavaly is decembertől voltak kaphatóak... Én január elején láttam őket először, remélem idén kicsit hamarabb előkerülnek! :)

   Törlés
  2. reméljük, hogy idén kicsit korábban kaphatóak lesznek. :)

   Törlés
 2. Pár napja fogadtam meg, hogy idén nem veszek ilyen téli kiadású kézkrémet. Megláttam a tubusokat és először úgy éreztem, hogy de jó, nincs is rájuk szükségem (érdekes, a mostani design abszolút nem varázsolt el). A banánosra viszont hihetetlenül kíváncsi lettem, úgyhogy amint a boltokba kerül, végigszagolgatom őket :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is fontolgattam, de ezeknek nem tudok ellenállni egyszerűen! :D

   Törlés
 3. De édesek,lehet hogy beszerzek egyet! :)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem én csak mgszaglászom, de passzolom, mert még a tavalyi is megvan... :( Egy idő után nekem túl sok az illat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érthető, nekem a tavalyelőttivel volt így :)

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás