2013. november 18., hétfő

Manikűrvadász - #5

Most már lassan veteránnak számítok, már ami a Manikűrvadászt illeti, ez az 5. forduló és én töretlenül jelentkezem folyamatosan! :D Ezúttal Viki volt a háziasszonyunk, köszönjük a szervezést! :)

A sorsolás most egy régi ismerőst dobott számomra, az első Manikűrvadászon is Isa volt a párom, úgyhogy már nagyjából tudtam, mit merre kell keresni a blogján. :) Végül egy egyszerű és nagyszerű festést szemeltem ki, amin gyerekkorom nagy kedvence van a középpontban: a pitypang! :) Mai napig gyengéd szálak fűznek ehhez a növénykéhez, 21 éves fejjel is olyan lelkesedéssel tudom őket elfújni (és közben természetesen kívánni közben!), mintha még mindig csak 5 éves lennék. Van, ami nem változik. :) Remélem nektek is tetszik a végeredmény!

Használt lakkok:
Catrice: ASHley
Akril festékek
9 megjegyzés :

 1. Elsőre azt hittem hogy hópihe! :D Egyébként nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
 2. Én is azt hittem,hogy hópehely,de miután rákattintottam a Tovább olvasok-ra,rájöttem,hogy pitypang.:D Aranyos lett!

  VálaszTörlés
 3. Valószínűleg a fehér szín miatt, de én is azt hittem hópehely, viszont gyanús volt a zöld... :)

  Szép :)

  VálaszTörlés
 4. Jajj, ez annyira cuki lett. :) Először én is azt hittem, hogy hópehely, de közelebbről már látszik, hogy pitypang. :)

  VálaszTörlés
 5. Imádnivaló! :) Köszi szépen. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás