2013. december 6., péntek

Born Pretty Store csomag

Még ősz elején keresett fel a Born Pretty Store webáruház, hogy választhatok néhányat a körmös termékek közül, amiket természetesen itt a blogon be is mutatok majd. Persze egy ilyen lehetőségnek nem tudtam ellenállni, úgyhogy választottam is néhány dolgot, amikre már régen fájt a fogam.


Ezeket az úgynevezett "water decals" körömmatricákat választottam ki először, mert nagyon érdekelt ez a technika. Bár a minták természetesen inkább csak tavasszal lesznek aktuálisak, de már nagyon várom, hogy ilyen körmökkel szaladgáljak. IDE KATTINTVA megrendelhetitek.


Ilyen kis körömre ragasztható szegecsekkel is már nagyon régóta szemezgetek, biztosan hamar el fogom őket használni, mert istenien feldobják a legegyszerűbb lakkozásokat is! IDE KATTINTVA megrendelhetitek.


Még tavaly télen fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy erre a karácsonyra be kell szereznem egy olyan nyomdát, amin hópelyhek vannak, ugyanis szabad kézzel valamiért hihetetlenül béna pelyhecskéket sikerült csak alkotnom. Hát végre ez is megérkezett, már csak ügyeskednem kell, hogy szépen fel tudjam varázsolni a körmeimre a mintákat. :) IDE KATTINTVA megrendelhetitek.


A fóliás megoldás is már régóta izgatta a fantáziámat, bár ragasztót nem kértem hozzá, így is használhatóak, csak egy kicsit olyan repedezett hatást fognak mutatni. Ez engem abszolút nem zavar, szerintem így izgalmasabb is a végeredmény, alig várom, hogy kipróbálhassam őket! A piros tökéletes lesz egy ünnepi manikűrhöz. :) IDE KATTINTVA megrendelhetitek. Ha szeretnétek rendelni a Born Pretty Store kínálatából, akkor a vásárlásnál a PEG10 kóddal 10% kedvezményt kaptok a vásárlás végösszegéből! A szállítás ingyenes! :)

http://www.bornprettystore.com/

2 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás