2013. december 19., csütörtök

GLAMOUR Women Of The Year 2014 - A jelöltek között

Eljött az a nap, amikor valami olyasmi történt, amiről még álmodni sem mertem, a nevem és egy fotó a pofimról egy magazinban, méghozzá csodás bloggerek és más hírességek társaságában, ahol mind a Women Of The Year 2014 címért "versenyzünk". WOW.


Tegnap jelent meg a Glamour január-februári száma, amelyből végre kiderült, kik a jelöltek a megtisztelő címre. Igen... sikerült! :) Most már elmondhatom nektek is, ott vagyok az 5 esélyes között. Nem, én sem hiszem el egyébként. :))) Vegyes érzések kavarognak bennem, kicsit azt érzem, hogy nekem itt nincs helyem, hiszen az égvilágon semmit nem tettem le az asztalra eddig és rengeteg tehetséges blogger van még, akik itt integethetnének helyettem... De valamiért mégis én vagyok itt és emiatt kimondhatatlanul hálás vagyok, mert nem gondoltam volna, hogy ilyesmi velem is megtörténhet. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hihetetlenül izgalmas szakasz áll most előttem, fogalmam sincs mi fog történni de IMÁDOM. :)


Na és akkor a piszkos kívánságom... ha úgy érzitek, kérlek szavazzatok rám a következő linken:


Érdemes kattintgatni, mert a szavazók között több értékes ajándékot is sorsolnak majd, részleteket a link után olvashattok. (Egyébként naponta több szavazat is elfogadott ugyanarról az e-mail címről a szabályzat szerint.) 

Előre is ezer köszönet minden másodpercért amit arra szántok, hogy rám szavaztok!


15 megjegyzés :

 1. Szavaztam. :) A bloggerek közül 5-ből 2-t nem ismertem, de nem is nyerte el a tetszésem a blogjaik. Az Urban-Eve-t néha néha olvasom, de nekem az kicsit sok és kissé semmitmondó. A Style and Blog még jó, azt szeretem, nagyon igényes és szépek a képek, meg kedvesek a bloggerek. Meg a te blogod szeretem, szóval annyira nem volt nagy erőfeszítés dönteni. :) Az utána lévő legsármosabb férfi már igen. Szerintem egyik se sármos. :D

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! :D:D:D Megérdemelted nagyon, szurkolok és persze szavazok is :3

  VálaszTörlés
 3. először is hadd gratuláljak ahhoz,hogy bekerültél a finish-be (végre más jelentéssel is megjelenik ez a szó a blgoodon :) )
  másrészt természetesen szavaztam is Rád

  VálaszTörlés
 4. Én szavaztam rád :-) Viszont a többi kategória... a leginkább a sármos pasikon akadtam ki, mert egyik se az :DDD

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok, szerintem nagyon-nagyon megérdemelted! És lehet, hogy ezt így nem szabadna kijelenteni, de én nagyon szorítok neked! :)

  VálaszTörlés
 6. ÚÚÚÚúúúúú, gratulálok :) szuper érzés lehet, és nagyon drukkolok Neked :)!!

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok Ingrid, majd szombaton személyesen is. :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon gratulálok! És szavazok is! :)

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok, és nagyon szorítok! Egyébként én sem nagyon ismerem a többi jelöltet, de nem is voltak rám nagy hatással, amikor benéztem hozzájuk :-)

  VálaszTörlés
 10. Szavaztam,nagyon nagyon szurkolok neked! :)

  VálaszTörlés
 11. haha és én vettem észre anno az elsők között <3 továbbra is Rád szavazok, hajrá drága! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás