2013. december 31., kedd

HAVI KEDVENCEK | December


1. Taft 3 Weather Volume hajlakk - Az eddig használt Got2Be hajlakkomat hetek óta nem találom sehol, de még a hűlt helyét se, ezért van egy olyan sanda gyanúm, hogy szegénykét kivonták a forgalomból. Helyette ezt a zöld Taftot próbálgatom és nem akarom elkiabálni, de eddig egészen jól teljesít, nem ragad tőle a hajam, kifésülhető és mégis hosszú ideig megmarad a tartása. Remélem nem kell benne csalódnom továbbra sem! :)

2. The Body Shop Cranberry Joy áfonyás testvaj - Még a Mikulás hozta ezt a kis testvajat a két másik társával együtt, de valahogy ez a savanykás, áfonyás illatú lett a kedvencemmé. Nagyon tetszik ez a fanyar aroma, nagyon szépen ápol és az illata is érezhető marad a bőrömön órák után is. Imádat! :)

3. Maybelline Color Tattoo szemhéjfesték - Nem először szerepel itt ez a kis termék, most viszont a tél beköszöntével előszeretettel használom ezt a sötétebb, bordós árnyalatot is. Egészen gyönyörű sminkeket lehet összedobni ezekkel a kis tégelyekben lévő csodakencékkel, szépen lassan be fogom szerezni az összes árnyalatot.

4. Palmolive Mediterranean Moments tusfürdő -A neve ellenére ez a tusfürdő nekem sokkal inkább téli hangulatot áraszt, valószínűleg a mandula miatt, ami belekerült. Istenien krémes, nagyon gazdag összetétele van, már a zuhany alatt hidratáltnak érzem a bőröm tőle, nagyon megszerettem.

5. H&M statement nyaklánc - Színes, nagy, csillog, KELL. A négy szó, ami szembe jutott mikor megpillantottam. H&M leárazás, imádlak! <3

4 megjegyzés :

  1. Én is pontosan ezt a tusfürdőt használom most, szerintem is inkább télies, de imádom :)!!!

    VálaszTörlés
  2. Ó, az a nyaklánc tényleg csodás! BÚÉK Neked!

    VálaszTörlés
  3. Tényleg gyönyörű az a nyaklánc. :) Azt a CT-t én is régóta szeretném. :P

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás