2014. január 1., szerda

Best Of 2013

Pont ahogy egy évvel ezelőtt is, idén is az új év első napjára egy kis összefoglaló bejegyzést hoztam az elmúlt év kedvenceiről. Mindig érdekes összehasonlítani, hogy mennyi minden változott ennyi idő alatt, remélem ti is szívesen olvassátok!

Top 10 kedvenc manikűr
Idén sem volt egyszerű szemezgetni az elkészített manikűrök közül, azért valahogy mégis sikerült összehozni a 10 kedvencemet, bár majdnem 12 lett belőle. :) Határozottan érzem a fejlődést a kézügyességemben, remélem, hogy ez továbbra is így fog alakulni.

http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/12/the-getting-ready-for-christmas_24.html http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/11/nail-club-kepregenyek.html
http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/10/notd-let-me-taste-your-blood.html http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/05/neon-baby-notd.html
http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/04/pretty-little-liars-23-eye-of-beholder.html http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/04/nail-club-elegans.html
http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/03/31-week-nail-challenge-30-het.html http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/01/31-week-nail-challenge-21-het.html
http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/01/31-week-nail-challenge-20-het.html http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/2013/01/31-week-nail-challenge-19-het.html


Top 10 kedvenc körömlakk
Ami még a manikűrök kiválasztásánál is nehezebb, az a 10 kedvenc körömlakk kiválasztása... Ilyenkor mindig sajnálom a többi szépséget aki nem került a kedvencek közé. :D A tavalyihoz képest most nem annyira vibrálóan színes a felhozatal, kicsit talán komolyodtam, ezért vannak az erőteljesebb árnyalatok többségben. Azért a csillámokból sosem növök ki. :)


1. Essence: Not Punky Nor Funky - Az Essence nem tartogat mostanában nagy meglepetéseket, viszont ez a csillámos fedőlakk számomra telitalálat volt!
2. China Glaze: Rendezvous With You - Kedvenc új márkám egyik legszebb árnyalata...
3. Douglas: Blue Starfish - Vibráló kék, nyáron a kedvencem volt! :)
4. Morgan Taylor: Fire Cracker - A TÖKÉLETES piros körömlakk.
5. Essence: Glitter Deluxe - Müller outlet-es szerzemény, sajnos már nem kapható, de imádom ezeket a szálas csillámocskákat!
6. Flormar: Icy Top 02 - Régóta vágytam egy ilyen lakkra, matt fekete-fehér glitterek tömkelege. :)
7. OPI: You're Such A BudaPest - Az első OPI lakkom, ami ráadásul a szívem csücske, Budapest ihletett <3
8. Barry M: Amethyst Glitter - Talán az egyik legszebb glitteres lakk a világon!
9. Golden Rose: Jolly Jewels 122 - Lemosni átok, de mindent megér az a csillogás, amit nyújt. :)
10. IsaDora: Dolce Vita - A tökéletes piros mellett a tökéletes rózsaszínt is sikerült megtalálni. Szerelem <3


Top 5 kedvenc termék
A legjobban annak örülök, hogy idén végre megtaláltam azokat a körömápolási termékeket, amik a legjobban beváltak ezidáig. Végre sikerült egy nagyon jó kis körömápolási rutint kialakítanom, ez számomra elég nagy előrelépés, de erről majd hamarosan egy hosszabb bejegyzésben is beszélni fogok. :)


1. Isana körömlakklemosó - Az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb, mindig visszatérek hozzá.
2. Essence Studio Nails Express körömradírozó toll - Az év meglepetése, mert nem fűztem hozzá nagy reményeket, de engem már az első használat is meggyőzött!
3. Seche Vite fedőlakk - Bár nem a legolcsóbb, de mégis, eddig talán az egyik legjobb fedőlakk, amit valaha használtam. Még tesztelés alatt, de eddig imádat van!
4. Essence Studio Nails Ultra Strong körömerősítő - Ismerős? Igen, a tavalyi listámon is szerepelt, idén is sokat segített abban, hogy a körmeim erősek maradjanak.
5. Gelish Nourish körömápoló olaj - Ő is újonc, mindenképpen fogok róla külön is írni, de hihetetlenül jó kis termék... és citromtorta illatú! :)


Hát ez lett volna az én kis 2013-as összefoglalóm! Kommentekben várom a ti kedvenceiteket is, valamint nagyon boldog új esztendőt kívánok nektek! :)

5 megjegyzés :

 1. Olyan szépek ezek a manikűrök, no meg persze a lakkok is :) Ezt a körömerősítőt pedig megnézem majd magamnak! Boldog Új Évet! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép manik! :) Már az én Best of posztom is kész van, de én máskorra időzítettem

  VálaszTörlés
 3. A körmök közül az 1.,5.,7.,8.,10. a kedvenc. :) szuper évet zártál, várom a körömápolós bejegyzést. :)

  VálaszTörlés
 4. A manik nagyon szépek *-* BUÉK Neked is!

  VálaszTörlés
 5. A kiválasztott manikűrjeid mind-mind csodásak, bár általában véve is azok szoktak lenni. Azt hiszem, a hétvégn én is összesítek valami hasonló bejegyzésben :-)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás