2014. január 26., vasárnap

SWATCH | Golden Rose: Jolly Jewels 110

Tavaly márciusban Netti elindított egy kisebb lavinát ezzel a Golden Rose körömlakkal, azóta szerintem nincs olyan blogger vagy, blogokat olvasó hölgyemény, aki nem futott volna össze vele, óriási népszerűségnek örvend és én sem tudtam tovább ellenállni neki.


Arról, hogy kinek mi jut eszébe róla lassan egy hosszabb tanulmányt is írhatnék, az én képzeletemben valami meggyes-mákos-tejszínhabos sütemény képe jelenik meg ha erre a lakkra gondolok, de azért Netti meghatározása szerintem még mai napig is mindent visz: "mákostésztás pipacsmező". :)))

Igazából egy tejfehér alapban úszkáló piros és matt fekete csillámokkal teli kis üvegről beszélünk, amire aztán bármit mondhatunk, de azt hogy átlagos, azt semmiképp.


Az első réteg után nem voltam elragadtatva azzal amit láttam, ugyanis nagyon áttetsző volt a fehér alap fedése, de valahogy mégis elég lett belőle aztán két réteg... ez nem tudom milyen varázslat lehet, de azért elég meggyőző! A felvitelével különösebb gondom nem akadt, szerintem külön előnye is ennek a lakknak a vékonyabb ecsetke, mert ezzel könnyedén a helyükre igazíthatjuk a rendetlenkedő csillámokat. 

Száradás és tartósság szempontjából is meglepően jól teljesített, viszont ettől függetlenül fedőlakkot ajánlatos használni mellé, mert egyébként kicsit érdes a megszáradt lakk felülete. Számomra egyértelműen egy szerelem bontakozott ki a használat során, bátran ajánlom nektek is, ha valami különlegesre vágytok! 
A Nailland-nél 840Ft-ért lehet a tiétek.


12 megjegyzés :

 1. imádom. alig várom hogy megvehessem.. :)

  VálaszTörlés
 2. Ahhh ezer éve nem kentem fel ezt a lakkot, pedig ugyanúgy a szívem csücske, azóta is :))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép, én is megrendeltem: )

  VálaszTörlés
 4. Én is szeretném már beszerezni, de messze van a Nailland.. :)

  VálaszTörlés
 5. Továbbra is az egyik kedvencem ez a lakk, és igen, nálam is Netti hatására landolt :-D

  VálaszTörlés
 6. Szépséges! *.*

  http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/valentin-napi-nyeremenyjatek.html

  VálaszTörlés
 7. Őt én is a hétvégén teszteltem, az egyedüli mákos lakk, amely elnyerte a tetszésemet. :)

  VálaszTörlés
 8. Eddig azt hiszem nálad a legmeggyőzőbbek erről a lakkról a képek :) Bár nem igazán tetszenek a hasonlók, de ez most elkezdte izgatni a fantáziámat :D

  VálaszTörlés
 9. Olyan mértékben csodálatos ez a lakk,hogy arra azt hiszem szavak nincsenek. *-*

  VálaszTörlés
 10. Annyira cuki ez a lakk, hogy nincsenek rá szavak. :)

  VálaszTörlés
 11. Most a Manhattan Lotus Effect-jének van hasonló színű kiadása, *_* bár hiányolom belőle a pipacspöttyöket...-.-

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás