2014. január 11., szombat

WISHLIST | Essence - Catrice újdonságok

Szinte hallom ahogy egyesek sikítanak, hogy "neeeee, nem akarom még egyszer látni az újdonságokat, már 4367643 alkalommal végig kellett néznem" de megnyugtatok mindenkit, nem szeretném ismételni a többieket, felesleges lenne. Annak viszont nem tudtam ellenállni, hogy ne szedjem össze a kedvenceimet az újdonságok közül, remélem ilyen kis dózisban még kibírjátok! ;)Az ott a bal szélen csak nem egy visszalopakodó Choose Me! lakkocska? :) Nekem nagyon úgy tűnik! Oké, a Colour&Go lakkok megbízhatatlanok manapság, ezt tudjuk, de sajnos engem akkor is csábítanak, annyira helyesek!


A kivonuló Twins lakkok helyére jönnek ezek a kis csodák, hát, mondanom sem kell, hogy azért közülük az összeset elfogadnám, de azért ez az öt az, ami a leginkább buzerálja a fantáziámat. Nagyon vártam, hogy az Essence beújítson ezekből a különlegesebb lakkokból, mert az utóbbi időben elég lapos volt a kínálat ilyen téren.


A Nail Candies család elég ígéretesnek tűnik, rengeteg cukorkaszín, elég sok ígérettel, igazából már ha a felét sikerül tartani, elégedett lennék! Ez a mágneses fedő az egyetlen, amiben kicsit kételkedem, de elég menő lenne, ha tényleg bármilyen körömlakkon működne. A végére maradt egy feather fedő, de csak mert érdekes a színkombináció.


A Catrice azért meglepett, nem gondoltam volna, hogy pont ők jönnek majd homoklakkokkal, de mégis, méghozzá olyan színekben, amik eddig még nem nagyon voltak másutt, határozottan örülünk nekik!


A távozó lakkok közül a Genius In The Bottle-t fogom sajnálni, de már betáraztam belőle, úgyhogy nem fenyeget a veszély, hogy valaha is elfogyna. Cserébe kapunk sok új színt, engem ez a kettő fogott meg így első ránézésre. Természetesen a változás jogát fenntartom! 


Nektek mik a kívánságlistás darabok? Mit sajnáltok a legjobban a távozó termékek közül?

4 megjegyzés :

 1. Nagyjából ugyanezek a lakkok fogtak meg engem is. :)

  VálaszTörlés
 2. Amint szerbiában is lesz szortiment frissités énis kb. ezeket a lakkokat fogom beszerezni, már egy csomót beleirtam a telefonomba :D
  Nameg majd a leárazott kifutó darabokból is veszek egyet-kettőt, mert nálunk átszámitva úgy 800-1000 Ft-ba kerül egy lakk :/
  Catrice nincs nálunk, de essence van :)

  http://sminkfelho.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 3. Azt lehet tudni, hogy mikor várható a megjelenésük?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Külföldön mostanában kerültek a polcokra, itthon szerintem február vége körül lehet rájuk számítani! Ha tudok pontos infót a facebook-ra ki fogom írni természetesen! :)

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás