2014. február 10., hétfő

DEAR DIARY... | Luxury Feet @home by Scholl

Múlthét csütörtökön került megrendezésre Luxury Feet @home by Scholl rendezvény, amire nagy örömömre én is meghívást kaptam. :) Az eseményen megismerkedhettünk a Scholl legújabb termékével, ami ha minden igaz profi segítséget nyújthat az otthoni lábápolásban.


A délutáni program természetesen a sajtótájékoztatóval kezdődött. Meghallgathattunk egy érdekes előadást a lábápolás fontosságáról Dr. Nagy Katalin által, valamint természetesen az új termék, a Velvet Smooth elektromos talpreszelő is bemutatásra került Milan Vujasinovis márkamenedzser tolmácsolásában. Az eseményen megjelent még Janicsák Veca énekesnő is, aki szintén az ápolt lábak fontosságát emelte ki a beszélgetés közben. Mi a lányokkal közben próbáltunk jó képet vágni a dologhoz, ugyanis hely híján végig kellett állnunk az egészet. (Kicsit ironikus csak ugye, hogy a lábunkat fájlaltuk pont egy ilyen eseményen? :D)


A szerencsére rövid értekezés után kreatív fordulatot vett a hangulat, ugyanis az eVe ékszer jóvoltából egy ékszerkészítő workshopon is részt vehettünk, ahol Reményi Éva segített nekünk a saját karkötőnk megalkotásában. A kezdeti bénázásom ellenére én hihetetlenül élveztem! :DAz elkészült művem :)

Ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni, az a mesebeli terülj, terülj, asztalkám volt. Ennyi finomságot egy helyen még nem láttam, isteni szendvicsekkel és desszertekkel vártak bennünket. A kedvencem a brie sajtos-fügés falatka volt... Ó és természetesen a gyümölcsös pezsgőt sem hagyhattuk ki!Omnomnom!

És akkor a végére jöjjön néhány hangulatkép, ugyanis a Maison Falk, ahol a rendezvény zajlott egyszerűen káprázatos. A bloggerlányokkal egyetértettünk, hogy a csillárt valahogy haza kéne vinni... De ami a legjobban tetszett, hogy minden helységben friss tavaszi virágok voltak. Olyan brutális illat terjengett mindenhol, IMÁDTAM. Nem tudok betelni a jácint illatával. Igen, a virágokat is hazavittük volna szívesen.
Búcsúzáskor mindnyájan a kezünkbe kaptunk egy kis csomagot, ami természetesen a Velvet Smooth készüléket rejtette, erről külön bejegyzésben fogok nektek majd mesélni. Elöljáróban csak annyit, hogy nekem már volt szerencsém kipróbálni, ugyanis az esemény végén egy ingyenes pedikűrt is igénybe vehettünk. Innen is külön köszönet Horányi Eszternek, aki olyan puhává varázsolta a lábikómat, hogy olyan érzés volt hazamenni, mintha felhőkön sétálnék. Ha megbízható pedikűröst kerestek, őt bátran tudom ajánlani!


Köszönöm, hogy én is az esemény részese lehettem! :)

2 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás